Opinió

Final de trajecte

1 No considereu que, després dels partits al Camp Nou contra el València i el de dissabte a Anoeta, i de veure la roda de premsa dels directius parlant del “lamentable” contracte a Neymar, s'ha acabat –encara que es guanyin tots els títols– una etapa a can Barça, la de l'anomenat millor Barça de la història?

2 Això no vol dir ni que hi hagi canvi de cicle, ni que tot sigui un drama, ni que s'hagi de tornar al Barça de fa deu anys ni que no es pugui guanyar la lliga, la Champions o la copa... Això vol dir que ara hi ha una trencadissa que s'ha d'arreglar esportivament i socialment. No penseu que aquesta és la missió principal d'aquest govern de transició de Josep Maria Bartomeu?

3 Mentre Josep Maria Bartomeu pateix (em consta) pel que va veure dissabte a Anoeta, és normal que els brasilers Neymar, Adriano i, sobretot, Dani Alves es mostrin l'endemà a Instagram amb imatges festives? Adriano, amb la família esquiant al Pirineu i Alves, vestit de manera estranya en una desfilada de Milà...

4 Què hauria passat si les mateixes imatges penjades per ells mateixos a Instagram, les haguessin fet fotògrafs professionals que se'ls trobessin en aquests llocs? Què haurien dit els protagonistes?

5 Aplaudim, després d'haver-los criticat els darrers temps, la directiva i el cap de comunicació del Barça per haver fet una roda de premsa amb tots els actors protagonistes en el contracte de Neymar? Bartomeu, Faus, assessor fiscal, portaveu...

6 Sabíeu que a la Generalitat també se sospita que el procés que es viu a Catalunya juga en contra del Barça i que darrere del curiós cas Neymar hi podrien haver moviments estranys?

7 Llegeixo de Xavier Bosch, i ho reforça Miguel Rico a Mundo Deportivo, que la junta sospita que hi podria haver un talp al Barça que passa informació a altes instàncies de l'Estat. De qui sospiten? No ho sabem. Sabem que hi ha algun directiu que té clar qui és.

8 Apostem que Tata Martino no renovarà i que, a final de temporada, deixarà el club blaugrana? M'asseguren que la decisió està presa perquè li costa molt entendre el que passa en aquest club.

9 Un jugador croat, diversos alemanys, un italià, anglesos... Estem tot just a primers de març i anem plens de fitxatges i rumors. No està el barcelonisme tornant excessivament al passat?

10 No creieu que, com a mínim, és molt curiosa la manera com s'han aconseguit canviar les tornes? Ara es considera que Christian Bale és més barat que la gran quantitat de diners que va costar al Real Madrid i que Neymar és més car del que diuen que van pagar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)