Opinió

Ja estem en campanya!

El barcelonisme no es mereix aquestes disputes interessades i partidistes

Ja fa molt que estem vivint un temps de desequilibri constant a causa de moltes informacions que afecten directament o indirectament el Barça; dimissions, demandes, etc. Vaja, l'escenari ideal perquè comenci el ball de bastons i apareguin en forma d'oposició els interessos personals i empresarials d'alguns. Qui pensa en el Barça, la seva imatge i tranquil·litat?

En els últims dies, he sentit comentaris i opinions de tot tipus i, sincerament, es veuen molt dirigides a destruir algú o alguns. Tot i que no hi haurà eleccions anticipades, la precampanya de cara al 2016 ja ha començat i encara que no en siguem gaire conscients, ja han començat els moviments electorals. Això que en principi no hauria de ser preocupant, tot el contrari, ja que és una de les coses que més ens diferencien de la resta de clubs del món (el dret a poder participar i escollir qui ha de ser el nostre màxim representant) s'està fent, en alguns casos, de manera molt poc responsable i gens bona per a la imatge del nostre estimat club.

No és tant un tema de concepte, ja que fer campanya i voler ajudar més activament el Barça és totalment acceptable (no seré jo qui ho negui), però el que no és correcte és utilitzar la imatge del Barça o jugar-hi per aconseguir l'objectiu de ser president. És totalment incoherent voler presidir el Barça i utilitzar-lo. Hem arribat a un punt en què es diuen mentides, s'insulta i es destrueix el que faci falta per tal de posicionar-se al davant. Amics, aquest no és el camí, o com a mínim no serà el meu en cap cas. El Barça ha d'estar sempre per sobre de tots nosaltres. El barcelonisme no es mereix aquestes disputes interessades i partidistes que tenen com a únic propòsit arribar als seus objectius sigui com sigui i sense pensar en el preu o l'impacte negatiu per a la imatge del club. Tinc la sensació que no existeix un odi més dur i profund que el d'aquells que han sigut amics, quasi germans. Aquells que han participat en un mateix projecte i les seves vanitats i interessos no els han deixat veure quin és el bé comú i global i només han vist el seu propi bé.

Això no vol dir que no es demanin explicacions sobre el que sigui necessari explicar o que es demanin responsabilitats, tot el contrari (aquest és el nostre dret, ja que som i serem sempre els amos del club). El que dic és que les formes, l'estil i la imatge del Barça han d'estar sempre al davant de qualsevol interès personal. Tots aquells que volem fer el pas important d'arribar a ser el màxim responsable del Barça hauríem de tenir molt clar que el nostre club no és un canal o una plataforma per donar satisfacció a la nostra vanitat. Ser president del Barça és posar-se al servei del barcelonisme, és defensar incondicionalment i amb tota la força necessària el nostre club, treballar incansablement pel bé comú del barcelonisme, lluitar per guanyar sempre al camp i fora i garantir que el Barça continuarà sent el millor del món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)