Opinió

El contrapès

1 Podrien quedar centrats els dos extrems de l'etern debat del Barça? Que ni abans era tan pèssim ni ara tampoc no ha guanyat res? Que el Barça està entre els vuit millors perquè si no hi fos seria un fracàs com ho és ara el Manchester City? I que està a només quatre partits de la final de Lisboa? No poden deixar de fer, els uns amb els altres i els altres amb els uns, contrapès?

2 L'actuació de Leo Messi contra el City no va ser senzillament deliciosa i confirma que, no només el moment estrany que viu l'equip és culpa seva, sinó que també hi ha uns condicionants futbolístics que no ajuden l'argentí a brillar?

3 Pot continuar Dani Alves la temporada que ve a can Barça després de l'assortiment de bestieses amb les quals ens obsequia cada cop que fa un gol (balls tribals menyspreatius per al rival i lliçonetes al públic del Camp Nou via declaracions o via celebracions)? L'hem de veure com si fos un galàctic en terra marciana o ja està definitivament en un final d'etapa?

4 Sabíeu que Gerardo Martino es va quedar tancat fa unes setmanes a l'ascensor de l'edifici on viu, al barri de Sarrià de Barcelona, i van haver d'anar els veïns a rescatar-lo perquè hi va estar una bona estona?

5 No estaria bé fer un debat entre algun directiu del Barça que cregui cegament en la necessitat de gastar-se 400 milions d'euros en la remodelació del Camp Nou i algú que cregui que aquesta despesa no és necessària? No seria enriquir una decisió que, efectivament, formarà part de la història del club i potser (ens ho han d'explicar molt bé) del futur esportiu?

6 No és el mundial un mes meravellós cada quatre anys, però repercuteix durant tota la temporada anterior a la ment dels futbolistes que hi volen ser i converteix tot un any en una tortura perquè disfrutin, ells i nosaltres, de quatre setmanes cada quatre anys?

7 Qui són dos dels futbolistes més destacats del Barça aquesta temporada? Resposta: Alexis i Pedro. Pregunta: tenen competència nova? Resposta: Sí. Neymar. “No hay más preguntas, señorita”.

8 Carles Puyol ja és inservible del tot o encara se'l pot recuperar per al que queda de temporada, després que sembla que Martino menysprea Marc Bartra i tot queda als peus i al cap de Gerard Piqué i Javier Mascherano?

9 Frase que em va dir Pep Guardiola abans de començar la temporada al Bayern de Munic: “Vés-te preparant per sentir crítiques dels directius. A Alemanya, els que manen, quan no els agrada una cosa, la diuen i es queden tan amples.” Es veu que no és mala fe. És simplement la cultura de dir el que es pensa. Que, per cert, és una filosofia impecable.

10 Santi Cañizares en el programa A bailar d'Antena 3 o quan el ridícul és un art. No té vergonya l'exporter?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)