Opinió

Un altre empat?

Qualsevol detall
pot ser determinant en un partit en què
el guió sembla clar

El Barça es juga avui ser en les semifinals de la Champions. Cap dels dos equips sap què és guanyar les quatre vegades que s'han enfrontat aquesta temporada, però amb el gol de Neymar, el Barça va guanyar la supercopa. Empats iguals o superiors a 2 i, òbviament, una victòria donarien la classificació als blaugrana, que tenen dues baixes de pes en l'onze de gala com Valdés i Piqué, substituïts per Pinto i Bartra. Del primer només inquieta el joc amb els peus i del segon, en plena situació ascendent, l'absència de contundència en pilotes dividides, ja que té bona col·locació, bon joc aeri i és ràpid. La resta és un equip de luxe que es permet la llicència de deixar a la banqueta un campió del món com Pedro. El Barça ha d'aprofitar la indiscutible sapiència i experiència de cracs mundials com Xavi, Iniesta i Busquets, entre d'altres, i que té el millor jugador del planeta, Leo Messi. Tots els noms dels futbolistes intimiden qualsevol equip abans de començar el partit, però un cop que l'àrbitre xiuli, els colchoneros, amb el suport de la seva sorollosa afició, aniran per feina. El seu tècnic, l'argentí Simeone, ha tocat la clau adequada per assolir la comunió total de l'equip i l'afició. És un onze aguerrit, lluitador, agressiu, altament competitiu, no exempt de bona condició tècnica gràcies a jugadors com el capità Gabi, el turc Arda Turan i el jove Koke. La seva gran figura és Diego Costa, que serà dubte fins a l'últim moment, i que pot ser la clau del desenllaç del partit. El seu futbol és explosiu i, per tant, molt físic, un autèntic malson per a qualsevol defensa. Una de les facetes que més domina l'Atlético és l'estratègia, tant en la rematada directa com en la segona jugada. Els dos últims partits com a local els va guanyar 1-0 amb gols de córner!

Duel d'argentins a les banquetes, d'estils diferents però efectius. Qualsevol detall pot ser determinant en un partit en què el guió sembla clar, un equip ataca o té molt la pilota i l'altre defensa i contraataca, però no et pots refiar. En tot cas, la impactant victòria 3-4 al Bernabéu demostra que el Barça està capacitat per passar l'eliminatòria empatant, guanyant o en els penals. La fe i la convicció per guanyar han de ser clau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)