Opinió

Premis, primes i plataformes de futur

Cap altre equip com l'Espanyol ha fet tant per mantenir l'emoció fins al final de la lliga

Em va fer gràcia diumenge passat que els comentaristes de la final de copa d'handbol s'escarrassessin a intentar donar alguna possibilitat al Granollers. I no em sembla pas malament, però la diferència entre els dos equips era tan gran que es veia d'una hora lluny que quan els del Barcelona volguessin el resultat s'eixamplaria a cor què vols. Com així va ser. Els millors jugadors del món i una banqueta ben farcida faciliten que a mesura que avança el partit el cansament obligui el contrari a afluixar. Pressupost. En futbol de vegades també passa, però es un esport més propici a les sorpreses i a donar més oportunitats als febles. Mirin, si no, aquest final de lliga. Els equips que estan amb l'aigua al coll són els que donaran emoció als dos darrers partits i els que poden acabar decidint un títol. Així les coses, crec que els responsables d'això del futbol haurien de donar un plus dels drets de televisió a aquests clubs de la classe baixa! I sobretot, un premi a l'Espanyol. Cap altre equip ha posat tanta energia a mantenir aquesta emoció fins al final! I sembla ben bé que estiguin disposats a demostrar que l'impossible també es pot arribar a aconseguir. Fa sis jornades que res de res i només faltaria (seria la més bona) que acabessin decidint qui es queda amb la lliga al Bernabéu. Ep, i encara una altra cosa. Tothom sap que cada any en aquest punt de la temporada es parla de primes a tercers. D'aquelles primes que mai ningú dóna ni rep, però que, com amb les meigas gallegues, “haberlas haylas”.

Sigui casualitat o no, aquestes dies l'Espanyol ha hagut de desmentir, millor seria dir matissar, que deu quantitats considerables de sou i fitxa a alguns jugadors i que per això el rendiment és el que és. D'entrada, a l'esportista mai li agrada perdre, però sí que passa que de vegades mentre juga el seu cap barrina cap a un altra banda. Pressupostos. Caldrà molta plataforma de futur per adreçar el rumb!

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)