Opinió

Aguirre i la falta de coherència

El discurs del tècnic ha fet un gir radical quan ha parlat amb mitjans de l'altra banda de l'Atlàntic

Javier Aguirre va trencar el silenci al voltant del seu futur en una entrevista a Univisión. Allà va confirmar que tenia ofertes d'alguns països europeus. El mexicà també va entrar a valorar les informacions que el situen a les seleccions de Qatar, Grècia o l'Aràbia Saudita. Aquestes declaracions són del tot inoportunes o, com a mínim, no casen amb el discurs del tècnic en les rodes de premsa. Davant dels mitjans que cobreixen l'actualitat diària de l'Espanyol, s'ha omplert la boca parlant de compromís i concentració màxima per assolir l'objectiu de la salvació i quan se li ha preguntat pel seu futur sempre ha respost: “D'aquest tema no parlo.” Com qui no vol la cosa, el seu discurs ha canviat davant mitjans de l'altre banda de l'Atlàntic i no li ha fet res explicar i airejar que té ofertes i que les estudiarà amb la seva família. És normal que les futures decisions personals es parlin en l'àmbit familiar, però Aguirre assegura que té “altres ofertes” i ja dóna per fet, com explicava aquest diari en la seva edició d'ahir, que no continuarà a la banqueta de Cornellà. De res han servit les paraules del president demanant un pas endavant d'El Vasco per demostrar les seves ganes de continuar sent blanc-i-blau. El tècnic ha preferit fer el pas invers, i amb l'aixopluc dels mitjans del seu país. Una manera de passar comptes amb la directiva, però que diu ben poc del compromís d'un tècnic que ja va començar a marxar del club mesos enrere i que encara no ha complert “el primer objectiu: la permanència”. Tot molt professional.

La llàstima, o potser no, és que molts periodistes que viuen el dia a dia del club ja coneixen la seva manera d'actuar. Per sort seva, des de la distància, la seva imatge d'aparent bonhomia, gràcies al seu caràcter camaleònic, tindrà recorregut en altres indrets per fer una mica més de calaix de cara a la jubilació. Aguirre marxarà de l'Espanyol amb la imatge de complidor, i amb un bon grapat de socis encantats amb el seu rigor tècnic. Qui sap, però, si aquesta ratxa final ha obert els ulls d'uns quants més. Bon vent i barca nova!

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)