Opinió

Eusebio i Amor, exemples dels valors

Els resultats del Barça B i de les categories inferiors avalen Amor i Eusebio

Ja estem a les portes d'un nou mundial en què podrem gaudir, en principi, del millor futbol del món. A més, servirà perquè alguns equips, el Barça també, puguin descobrir jugadors o acabar de decidir-se sobre alguns que els seus directors esportius ja tenen en les agendes. De tota manera, no ens oblidem del planter i de la bona temporada que ha fet el Barça B dirigit per Eusebio i gestionat per Guillermo Amor.

De moment, la setmana va començar bé per als interessos del Barça amb la contractació de Rakitic. Des de el meu punt de vista, aquesta és una bona jugada, tot i que falta que el jugador sigui el mateix que ha jugat al Sevilla. Sí, aquest tipus de fitxatges són ideals, en principi, per edat, per característiques tècniques i físiques, per preu i per la necessitat, ja fa temps, que té el Barça d'un jugador com ell. Una bona inversió que crec que fa la sortida de Cesc més evident, si no ho era ja. Per cert, l'estratègia de dir que Cesc no està en venda, quan l'estem oferint quasi a tothom, potser no funciona gaire bé. Entenc que el que es vol aconseguir és que el seu preu no baixi gaire, ja que un jugador declarat transferible sempre val menys que un que no ha estat posat en el mercat, però com que els moviments i els interessos del Barça diuen el contrari... què voleu que us digui. Sense oblidar la posada en escena de Piqué amb Del Bosque.

Com he dit anteriorment, veig molt bé la contractació de Rakitic i el fitxatge de Ter Stegen i crec que ocupen places que en aquests moments no podien omplir jugadors de la casa. Sí, molt bé, però mirem a casa també. Les incorporacions de Rafinha i Deulofeu també han estat, segons el meu criteri, molt bones decisions. És la combinació de gent de la casa, formada a la Masia i amb esperit i joc Barça, amb alguns jugadors forans i del més alt nivell o potser els millors a la seva posició, el que ha fet els grans equips de la història del Barça. Esperem que aquesta tan estressant necessitat de legitimar-se, pel que fa a imatge, ja que per estatuts sí que ho estan, davant el soci no faci que l'actual president i la seva directiva oblidin aquest fet.

Ara voldria fer un homenatge a Eusebio i Guillermo Amor per la seva feina en la creació de talent futbolístic i valor humà al nostre Barça. Els resultats del Barça B, així com els de les categories inferiors, avalen la seva feina i demostren quin és el tarannà que funciona i ens agrada a els socis del Barça. La humilitat, el treball i la dignitat de la persona són els valors que jo personalment veig, i no només d'ara, en tots dos. Jo vull un Barça amb aquests valors. Per cert, m'agradaria saber què ha passat amb Guillermo Amor i l'actual directiva perquè aquest se n'hagi anat. Sé positivament que Amor no dirà res, ja he parlat dels seus valors, però alguna explicació per part del club ens mereixem els socis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)