Opinió

La maneta mecànica

Com es pot analitzar que un immens porter com el del Madrid faci dues cantades pels resums d'humor televisius?

1 No us sembla terrible la similitud entre el Barça i La Roja? Aquest joc sense profunditat, una defensa desastrosa i un porter que acaba fent por? Com és possible una derrota de la campiona del món per 5 a 1? Relleu generacional? Físicament destrossats? De fet (no ho oblidéssim pas) que la base de l'equip titular era blaugrana (Piqué, Busquets, Xavi, Iniesta, Busquets i Alba).

2 Oi que el discurs defensiu a la selecció espanyola és el mateix que el del Barça? Que si aquest equip ho ha guanyat tot , que si hem de recordar el que han donat a la seva afició, que si no es podia fer una regeneració perquè els jugadors es mereixien repetir un altre any (en aquest cas un altre mundial).

3 Com es psicològicament explicable el pèssim partit (inèdit i gairebé històric) d'Iker Casillas? Com es pot analitzar que un immens porter com el del Madrid faci dues cantades pels resums d'humor televisius com el segon i, sobretot, el tercer gol d'Holanda?

4 Va perdre ahir la Pilota d'Or un Sergio Ramos tan fluix com Gerard Piqué, claus en la golejada holandesa? Iker, Piqué i Ramos seran l'ase dels cops. Es pot classificar la selecció espanyola per a la segona fase? Sí però jugant així és impossible que aquesta selecció guanyi res.

5 Es indiscutible que el partit passa a la història dels mundials i del currículum de la selecció espanyola. Però per la història també quedarà el partidàs de Robben i de Van Persie i que l'entrenador d'Holanda es deia Louis van Gaal, oi? Per cert, és evident que cap jugador del Barça es reservava per al mundial, oi?

6 Em deixeu aplaudir el tuit de la nit? el de la periodista Isabel San Sebastian que va piular: “Me voy. Alguien ha gafado a la selección. Me reservo mi opinión personal sobre quien/es”. Una crac. Parlant d'una altra dona: és normal que la parella de Cesc Fàbregas hagi anat acomiadant-se dels amics, amigues, coneguts i saludats a través del Twitter o de l'Instagram abans d'oficialitzar-se el traspàs al Chelsea? No ha estat ella més indiscreta que Gerard Piqué i Vicente del Bosque?

7 Encara no heu llegit el memorable discurs d'acceptació del premi Vázquez Montalbán que va fer dimecres al vespre Sergi Pàmies al Col·legi de Periodistes? Si ets periodista sigui esportiu o no, escriptor, culer o simplement amant del futbol ves al web del Barça i llegeix-lo. Sabíeu que, tot i que en principi havia confirmat ser -hi , el president del Barça Josep Maria Bartomeu, va excusar la presència al sopar amb el guardonat del premi Vázquez Montalbán Sergi Pàmies i amb alguns membres del jurat com Joaquim Maria Puyal per assistir a l'acte que a la Llotja de Mar va organitzar la revista Expansión on també hi havia el president del Real Madrid, Florentino Pérez?

8 Sabíeu que aquests dies està passant uns dies de vacances Ferran Soriano per Barcelona? Sabíeu també que queda descartat que aquesta temporada Xavi Hernández jugui a Nova York amb la franquícia del Manchester City? Ja que parlem del City, per què es parla tant d'Agüero al Barça, quan té una fitxa altíssima, és l'estrella de l'equip i, a sobre, està negociant la renovació per dues temporades més?

9 Com és possible no emprenyar-se amb el bàsquet blaugrana després de fer una brillant
fase de classificació en l'Eurolliga i caure contra
el Real Madrid de 40 en les semifinals o guanyar amb dos bons partits a València i que et forcin
un cinquè perdent dos partits consecutius al Palau? Per cert, cal que els partits de semifinals de la Lliga Endesa de bàsquet es disputin a la mateixa hora que l'inici del mundial de futbol del Brasil? No és un drama per a la potenciació d'aquest
esport?

10 I acabo amb una pregunta vinculada també al mundial i que em sembla una raresa radiofònica i una anormalitat flagrant: com dues empreses com la Ser i la Cope accepten que les seves dues estrelles radiofòniques siguin els narradors televisius dels partits d'Espanya per Tele 5? No és deixar orfes els seus oients a la ràdio? No és una derrota de la ràdio davant la televisió amb tots els respectes per a les dues empreses de ràdio i els dos cracs?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)