Opinió

Túnel de vent

El patrocini evidencia, per als més escèptics, que el club és atractiu per als inversors

L'Espanyol ha signat, per fi, un conveni per patrocinar el nom de l'estadi amb l'empresa Power 8. Seran uns milions d'euros molt necessaris i suposa una victòria per als professionals del club, que ja fa anys que buscaven aquesta font d'ingressos extres. I no només comporta una injecció econòmica, sinó que a més evidencia, per als més escèptics, que el club és atractiu per als inversors, que el veuen com un bon aparador per als seus productes.

Si, a aquesta bona notícia, hi afegim el bon to social que es respira després de veure com el club fa un gir cap a la recuperació de la identitat, amb l'aposta de Sergio González per dirigir el primer equip i Lluís Planagumà el filial, ens trobem en un moment dolç.

Feia anys que no es percebia tanta il·lusió d'intangibles. Els aficionats han encaixat amb alegria l'anunci de l'entrenador, malgrat que gairebé no té experiència, i és que després d'anys de mitges tintes, desencisos i indefinició, ara, sense que hagi fet falta explicar-ho, la gent ha entès quin és el projecte. Recuperar per a la causa persones competents que s'identifiquen amb l'escut i fer una aposta decidida i realista pel futbol de base. Amb això, d'entrada, ja s'ha aconseguit crèdit per a la tasca de Sergio, paciència amb els joves que pugin del filial i que els permeti progressar i, alhora, que l'ascendent d'Òscar Perarnau com a home fort de l'àrea esportiva estabilitzi aquesta parcel·la. I tot això en clau d'estalvi econòmic. Crec que amb aquests ingredients es frenarà la caiguda d'abonats i fins i tot podria créixer.

Ara el que cal és afinar bé en les vendes i renovacions per no fiar-ho tot als suports de la grada. S'ha de definir enèrgicament quins jugadors han de continuar; els casos de Kiko, Víctor Sánchez, David López i Sergio García; quines són les posicions que s'han d'apuntalar, i saber vendre jugadors com Héctor Moreno i Thievy.

I, per acabar-ho d'adobar, el recent anunci que l'empresa Windoor instal·larà un túnel de vent al córner oest del Power 8 Stadium ens ha fet creure que, realment, alguna cosa està canviant, encara que sigui una llaminadura d'oci.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)