Editorial

L'EDITORIAL

Qüestions de família en el GP d'Holanda

Marc Márquez va aconseguir ahir a Holanda la seva vuitena victòria consecutiva en el mundial de Moto GP. Ha fet un ple des que va començar la temporada. A Assen, però, va afegir una nova variant al seu seguit de triomfs: va guanyar sota la pluja. Amb els punts d'ahir, el pilot de Cervera ja en suma 200 i té els seus immediats competidors, Rossi i Pedrosa, a 78. Això vol dir que si el jove campió desaparegués del mapa en les tres properes curses només perdria el lideratge si un dels altres dos les guanyés totes tres, cosa força improbable si mirem enrere. En definitiva, té el mundial molt de cara, tot i que encara queden moltes curses per disputar.

Seguint l'exemple del seu germà, Àlex Márquez apunta més que bones maneres a Moto 3. A Holanda ha guanyat el segon gran premi consecutiu i és a 7 punts de Miller, el líder. Amb la dinàmica de les últimes setmanes, malgrat ser encara tercer en la classificació, sembla que és el que està més ben situat per aconseguir el títol.

El més important de la saga familiar, però, no és que l'Àlex sembli encomanat de la destresa del seu germà sobre la moto, sinó que, a més, també sembla que ha pres la mida a la seva manera de fer. Potser la genètica també és això.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)