Opinió

Esperant (moltes) respostes

1M'expliquen i em donen per fet que Leo Messi, amb l'acord que es va anunciar just abans del mundial de futbol amb el Barça, ha millorat el seu contracte però, en canvi, li han rebaixat la clàusula de rescissió i li han retallat un any la durada de l'acord. Això és veritat o hi ha algú a qui li interessa en l'entorn blaugrana fer córrer aquest estrany rumor?

2 Puc escriure que encara no veig clara del tot la continuïtat de Leo Messi en el Barça? O dit d'una manera: em permeteu que continuï pensant que l'adéu de Messi no serà llunyà en el temps i que la temporada 2015/2016 probablement ja no hi serà per incomoditat de les dues parts? M'asseguren que hi ha un sector amb pes dins la junta directiva que continua pensant que és el millor moment per vendre'l o, fins i tot, que ja van uns mesos tard.

3 Leo Messi ha pagat 53 milions d'euros a Hisenda en l'exercici 2012. Arribats en aquest punt em surt el tema Neymar i el contracte, FIFA amb la Masia, la sanció que continua i no para de Luis Suárez... Tanta casualitat... de debò? Tants inútils hi ha a Can Barça (que estic convençut que no) o també s'ajunta una rara coincidència de fets?

4 Com és que no hi ha respostes a tantes preguntes que envolten l'actualitat esportiva del Barça? Per què no va venir Toni Kroos al Barça i ha acabat al Madrid? Què passa amb Xavi Hernández (marxarà)? Es vol Dani Alves o, com deia part de la directiva la temporada passada, se l'ha de traspassar per evitar una sagnia econòmica amb el cost de la seva fitxa? Per què Zubizarreta no va contestar a aquests enigmes?

5 És veritat que Andoni Zubizarreta va dir a Josep Maria Corbella que deixava el primer equip del Barça per “decisió del club”? És veritat que Luis Enrique li va enviar un SMS dient que ell no hi tenia res a veure? Al marge que el Barça té tot el dret de no renovar-lo o d'apartar-lo del primer equip, no seria el més lògic fer-ho d'una manera elegant i amb algú que hagués anat de cara?

6 Per quan passi amb d'altres equips... ens adonarem que el Barça fa com la majoria de clubs capdavanters a Europa quan ha de fitxar: pactar primer amb un jugador i després, amb l'acord fet, esperar que el jugador forci amb el club que el paga la marxa? Serveixi el cas Mathieu i el València com a claríssim exemple. Per cert, fa un any el central del València valia 8 milions d'euros. Per què el Barça no el va fitxar llavors si, com ara, també es necessitava un central?

7 Què pretén la FIFA portant a l'extrem la sanció a Luis Suárez? Vol convertir la mossegada/ mossegades de l' uruguaià en un càstig exemplar? Si així ho vol, no hi hauria d'haver una llei que defensés els futbolistes d'entrades esgarrifadores? Per què no va actuar d'ofici la FIFA amb el dit a l'ull de José Mourinho a Tito Vilanova?

8 Com és possible que el Barça (o el Liverpool) que cedeixen Luis Suárez a una selecció (FIFA) sigui la víctima d'un càstig per la seva generositat? Què vol tapar la FIFA amb actituds com aquesta, per molta raó que tingui a l'hora de sancionar (futbolísticament) el jugador? Aquest llistó tan alt, continuarà aquesta temporada?

9 No havíem quedat que Cristian Tello tenia ofertes de mig Europa? 2 milions d'euros per la cessió? Alguna explicació a la sala, sisplau…

10Sabíeu que el jugador dels Grizzlies de Memphis Marc Gasol serà pare molt probablement quan estigui jugant el mundial de bàsquet? La Cristina surt de comptes la primera setmana de setembre. Per cert, serà una nena i es dirà Júlia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)