Opinió

La no-evolució!

Humanitzem el Barça i escoltem la veu del soci, que és l'amo del club

Després d'una absència obligada per motius de salut, una operació per una peritonitis per ser més concret, em torno a incorporar a la vida normal (per normal entenc quotidiana i sense cap problema físic). He tingut temps de pensar molt en l'actual Barça i en el nou projecte de Luis Enrique, a priori, tan engrescador i il·lusionant. Vaig fer una prova, al principi obligat pels esdeveniments i després per curiositat, que va consistir a desconnectar totalment del món esportiu en general (menys la final del mundial) per tal de pensar molt en tot el que havia passat i veure com estaven les coses al Barça després de tres setmanes. Aquest és el resultat del meu experiment.

Quan em vaig desconnectar, les coses estaven així: el cas Neymar estava una mica aturat en espera que aquest acabés el mundial i, especialment, en espera de les declaracions davant el jutge de l'expresident Rosell i del senyor Rossich. La direcció esportiva buscava les peces que el nou entrenador havia demanat. Xavi no sabíem si se n'anava o continuava i tampoc teníem clar si el Barça comptava amb ell. El Barça presentava un nou patrocinador i no donava totes les xifres de l'acord per un tema de confidencialitat. Presentava el fitxatge de Rakitic i tampoc donava les xifres totals de l'acord i, a més, deia que era per un tema de confidencialitat que havia demanat el Sevilla. Es coquetejava amb la possibilitat de fitxar Luis Suárez sense donar importància a la seva última actuació en el mundial. La selecció espanyola, amb molts jugadors del Barça, va quedar eliminada en el segon partit. L'actual president deia que no dimitiria si era imputat. El senyor Benedito s'intentava convertir en la veu de l'oposició (no és la meva veu, perquè jo entenc l'oposició com un element beneficiós per al Barça per sobre de tot, inclosos interessos personals), no parava de posar pals a les rodes i intentava desestabilitzar només amb el propòsit de situar-se. Apareixien informacions contradictòries i, això és una opinió molt personal meva, molt dirigides i posicionades sense tenir en compte el millor per al Barça...

Després de tres setmanes, us puc ben assegurar que les coses, des d'un punt de vista de metodologia o estil, no han canviat i, de fet, en algun cas no només no han millorat, sinó tot el contrari. Es continuen sense explicar clarament les operacions i, ahir, no es va deixar clar si la junta actual donava suport a l'expresident Rosell en el moment de la seva declaració com a imputat davant el jutge Ruz (és estrany que ningú del Barça l'acompanyés o es fes la foto amb ell). Hem fitxat Luis Suárez (li desitgem el millor i que canviï d'actitud pel seu bé i sobre tot pel del Barça) i els números tampoc són gaire clars (sense entrar en el tema de les seves reiterades actuacions poc recomanables). Continuem sense fitxar els centrals necessaris i, a més, resulta que els que busquem són cars i potser, per edat, ja han donat el millor que tenien.

Sabeu què, no evolucionem i, sobretot, no n'aprenem. Els petits detalls marquen les diferencies, i això fins ara no s'ha gestionat bé i ens ha portat molts problemes. Humanitzem el Barça i escoltem la veu del soci, que és l'amo del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)