Opinió

Un club imputat

O és que definitivament el Barça és el pitjor club del món (no d'ara, de sempre) en vendre futbolistes?

1 No és molt greu el que està passant al Barça amb les imputacions practicades pel jutge Pablo Ruz, que només mereix unes explicacions esquifides fetes amb comunicats muts i que expressen que tot està bé, tot és legal i que bons que som i que dolents que són?

2 No és molt greu que el qui va ser el president del Barça més votat de la història del club declari que no va llegir la lletra petita del contracte de Neymar llençant ronya sobre els qui sí que la van llegir o qui el va redactar?

3 Arribats a aquest punt, no mereix el barcelonisme moltes més (però sobretot creïbles i amb contingut) explicacions sobre els diversos temes que envolten l'actualitat? Des de la imputació, els traspassos, els fitxatges, les cessions, els preus… No han de comparèixer de manera urgent tant el president com el director general del club? Podrien dir alguna cosa però fugint dels tòpics i de les frases buides de contingut?

4 Per exemple. Tema Mathieu. D'acord. Andoni Zubizarreta diu dijous que l'any passat no es va fitxar cap central perquè l'entrenador (Tata Martino) no va voler i que amb la tornada de Puyol ja n'hi havia prou. A veure: no ha de ser el club (i la seva línia esportiva) qui ha de fixar o guiar o dissenyar el que es indispensable o recomanable per a l'equip ? ( i més amb un entrenador nouvingut que no coneix ni el club, ni el país)

5 Tema Xavi Hernández. Hem de demanar disculpes els periodistes que ens vam fer el fatxendes perquè vam rebre un missatge del Xavi dient que ja en tenia prou i que plegava del Barça? Tant els qui ho vam dir primer com els qui ens van criticar per dir-ho primer quan ells després van escriure que també ho havien rebut, no hauríem de dir que, per culpa del mateix interessat, el que havia de ser no ha estat?

6 Dit això, no mereixeria també el seguidor (i els mateixos amics i/o periodistes) una explicació de Xavi Hernández que podria quedar complementada amb un: marxaré al gener?

7 Álvaro Morata a la Juventus per 20 milions d'euros? Em pot deixar el Reial Madrid la persona del club que es dedica a comprar i vendre? Ho dic per la meva futura renovació. Gràcies.

8 Algú em por explicar perquè a Bojan Krkic sembla com si el Barça l'hagués regalat i el Madrid n'ha tret vint de milions d'euros per Morata? Pot ser que algú li va fer al de Linyola una fitxa per damunt de la mitjana de gent de la seva edat? O és que definitivament el Barça és el pitjor club del món (no d'ara, de sempre) en vendre futbolistes?

9 Sabíeu que la infància del nou jugador del Reial Madrid James Rodríguez va ser d'una crueltat esgarrifosa quan el seu pare el va abandonar amb tres anys? Sabíeu que, per culpa d'allò, va començar a tartamudejar i gràcies a una logopeda i a un psicòleg a l'adolescència ho va deixar de fer? Com d'important haurà estat per ell que a Colòmbia és una figura en l'aprenentatge a intentar deixar de tartamudejar.

10 Llegeixo els mals resultats a l'Open Britànic de golf de Tiger Woods i penso amb la brutalitat moral amb què se'l va condemnar als Estats Units i a la resta del món i de l'esport per enganyar a la seva dona i per presumpte (i no confirmada) violència domèstica? Ho vam fer com tocava, això?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)