Opinió

Cops de puny sobre la taula

1 En un club enjudiciat per totes bandes, amb els problemes de Leo Messi amb Hisenda, amb la pugna amb la FIFA pel cas de la Masia, amb Luis Suárez sense poder jugar durant dos mesos... no hi ha ningú a Can Barça que pugui donar un cop de puny sobre la taula d'una vegada?

2 Quan parlem de la sanció imposada al Barça per la FIFA pel tema Masia (setze mesos sense fitxar), no convindria ser més valent i anar via tribunals de justícia (si considera el club que té la força de la raó)?

3 No necessita el barcelonisme (si es considera el millor club del món) més valentia a l'hora d'afrontar casos com els que ens ocupen? No seria bo fer una roda de premsa dura, contundent, creïble, del president del club començant a jugar a l'atac i no a la defensiva si es considera que el Barça té la raó? No seria fantàstic recordar (cas Luis Suárez) que, per molta raó que pugui tenir la FIFA en una sanció contundent a l'uruguaià (lamentables i indignes mossegades), a la lliga espanyola a un segon entrenador (Tito Vilanova) un de rival (José Mourinho) li va posar el dit a l'ull davant les càmeres d'un Barça-Madrid televisat arreu del món i, en canvi, no es va sancionar amb cap partit? Ningú pot dir això tan simple?

4 No és aquest silenci mediàtic (trencat només pel magnífic portaveu que és Manel Arroyo) una manera de donar la raó a la justícia o a la FIFA pel tema de la Masia? No és ara el moment de ser dur, contundent, i aprofitar el nom del club (no ho oblidéssim pas: el FC Barcelona) per fer-se valer molt més i generar més autoestima entre els aficionats que no entenen res de res? No sembla el Barça ara més un club de segona fila que un dels grans d'Europa a partir del moment que Sandro Rosell va marxar i encara no sabem el perquè?

5 Escolto Dani Alves a la roda de premsa. Estaríem d'acord en coses (que encara té contracte, que és l'any de Neymar, que ell també ha fallat...) però en contra en d'altres coses (demana a l'afició que el critiqui pel que fa al camp… que faci el que vulgui a la seva vida privada... sempre que no afecti la vida professional, la crítica a la junta… si diu que no vol que li enviïn encàrrecs que no els enviï tampoc ell...). No és la relació Dani Alves-Barça ara mateix extremadament complexa?

6Vau llegir ahir Tomás Alcoverro, des de Beirut, a La Vanguardia escrivint: “És l'hora de proclamar-ho sense embuts: Qatar finança el terrorisme.” Pasapalabra.

7 Douglas al Barça? Serà que sí, però sabíeu també que aquest brasiler és l'únic fitxatge que farà el Barça fins al 31 d'agost, que és quan s'acaba el termini?

8 Guanya la supercopa d'Espanya l'Atlético de Madrid. No va ser ahir la defensa del Real Madrid las muñecas de Famosa? Confirma el partit d'ahir que l'Atlético de Madrid continua tenint un equipàs amb els fitxatges, entre d'altres, amb Mandzukic (enorme ahir), Griezmann o Tiago? Tot i això, Moyà és el porter que ha de substituir Courtois? Per cert, cal que Diego Simeone faci el número cada partit? I al Real Madrid, realment Di María marxarà? Per cert, el Madrid no igualarà el Barça del 2009 amb els sis títols (copa, lliga, Champions, supercopa Espanya, supercopa Europa i Mundial de Clubs).

9Mira que bé: avui comença la lliga… això sí: gairebé de manera clandestina. Almeria-Espanyol, onze de la nit. Seguim encara amb aquesta bogeria dels horaris de televisió una temporada més? Per cert, la gestió que ha fet la Lliga de Futbol Professional del merder del Múrcia més l'inici de la lliga a segona divisió A, no és més pròpia d'un país subdesenvolupat? No és una broma de molt mal gust?

10 Perdó en general, però amb això dels vídeos que serveixen (teòricament) per conscienciar la gent en la lluita contra la terrible malaltia de l'ELA, tots els esportistes que surten, al marge d'ensenyar (la gran majoria) els bíceps, tríceps, quàdriceps i abdominals magnífics i llançar-se aigua per sobre, fan alguna donació? És que és molt solidari i molt viral i molt internacional, però em temo que és més un joc que és una cadena que no pas una voluntat global de recaptar per a la investigació d'aquesta malaltia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)