Opinió

‘Teletennis'

Nou dels onze partits de la jornada de la 2a divisió de futbol es podran seguir en obert

Televisió Espanyola tanca, el 31 de desembre, el seu canal temàtic dedicat als esports, Teledeporte.

Perduts els drets del mundial de motociclisme, la televisió pública estatal va apostar fort per la lliga de campions i va trobar, en el tennis, l'esport comodí. Que si Master 1.000, que si masculí, que si femení, que si exhibicions... Perquè, quants dels quatre Grand Slams fan, un? I encara en les finals, amb un habitual a la llotja del Bernabéu anaven a La 1. El lloc on hem de seguir també la Vuelta, des que acaba un informatiu territorial que recupera les informacions destacades de les dues, passades les quatre. Fins a les sis i ràpid, que si els ciclistes no van a la idea, ni podis. Tot per recuperar refregits que mostren la vida bucòlica de ciutadans de l'Espanya profunda.

I de la pàtria mare a l'esport pare. Els aficionats a la Liga Adelante, la segona categoria del futbol estatal poden veure, avui, el Barça B- Sabadell i l'Alcorcón-Girona. Un darrere l'altre a partir de les 7 per Esport 3. També avui, a les 7, Lugo-Valladolid a la Sexta i Racing-Mirandés a 13 TV –la setmana passada hi van fer el Girona-Racing, no provin de posar-la a qualsevol hora...–. I demà, Llagostera-Leganés des del Palamós Costa Brava tancat al públic a les 7 i, a la mateixa hora, Betis-Numància. Després, Alavés-Recre a Teletennis. Teledeporte, perdó. Canal + a banda (un), nou dels onze partits de la jornada en obert (dos a la televisió canària).

I avui comença el mundial de bàsquet. En té els drets Mediaset, un grup on quan acabi no deuran parlar cap cop més de l'esport dels ambaixadors de la marca Espanya. M'és igual, és un canal privat. I els públics? Lliga de campions de futbol, Barça i Madrid –compte el minutatge dels blancs en els TN–, tertúlies i, no fos cas, la fórmula 1 en el català a l'hora de les notícies, encara que siguin entrenaments i dissabte, com fa una setmana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)