Opinió

David López i el negoci

Kiko signarà una renovació que permeti al club acabar fent un bon negoci

La imminent marxa de David López al Nàpols és un cop esportiu, un alleugeriment econòmic i un altre punt del director esportiu Òscar Perarnau.

De fet, m'incloc entre els que la temporada passada dubtaven del rendiment que donaria el mig centre, però ja en els primers partits es va veure clar que repescar-lo de l'Osca era un gran encert i, fins i tot, un possible negoci, com així s'ha demostrat. De fet, l'operació pot suposar un benefici de cinc milions d'euros en un sol any. Negoci rodó.

Ara ve la segona part de l'operació. Si Perarnau va ser capaç de creure-hi, convèncer els que manen i apostar-hi, segur que té un altre David López a la seva agenda que s'ajusti a la precarietat econòmica del club. Però el marge de temps és molt curt i a la plantilla no hi ha un recanvi natural de garanties. Si bé Abraham podria ocupar la mateixa demarcació, les seves prestacions, sobretot en desplaçament llarg i joc aeri, són insuficients.

També es podria apostar fort pel jove Joan Jordán, però el de Palamós té un perfil més creatiu i menys recuperador, i això obligaria a endarrerir Víctor Sánchez per assumir el rol d'escombra. Amb tot, no es resoldria el factor joc aeri. En qualsevol cas, si no arribés ningú, aquesta seria, crec, la millor opció.

Ara bé, coneixent com treballa Perarnau, estic convençut que en 48 hores és capaç de portar un substitut de garanties.

Voldria celebrar també des d'aquestes línies la renovació de Sergio García, per fi l'Espanyol fidelitza el capità i referent de la graderia i la gairebé ja total continuïtat de Víctor Sánchez, un altre dels jugadors clau de l'equip. Ara només faltaria concretar la renovació del porter d'Alcover Kiko Casilla, si bé la convocatòria amb la selecció absoluta pot encarir-la i, per tant, frenar-la. Kiko acaba contracte a final d'aquesta temporada, i ara ja sí, si no hi ha un gest, que crec i espero que es produirà, el club veurà com s'esfuma un dels millors negocis dels darrers anys. Insisteixo, però, que Kiko és un home agraït i voldrà sortir bé de l'Espanyol i signarà una renovació que permeti al club acabar fent un bon negoci.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)