Opinió

Posposar

1 Per què l'actual junta directiva del Barça va votar dilluns posposar l'acció de responsabilitat contra l'última junta de Joan Laporta? Per quin motiu ho volen fer?

2 Sabíeu que l'exvicepresident Alfons Godall va ser qui, divendres de la setmana passada, va enviar un correu a tots els seus companys de junta castigats amb aquesta acció de responsabilitat informant-los que la junta de Josep Maria Bartomeu havia ofert la possibilitat de demanar posposar el judici contra ells i pactar?

3 Sabíeu que la majoria d'aquella junta, llevat del mateix Alfons Godall i Jordi Torrent, va dir que no, que res de posposar el judici?

4 No hauria d'explicar la junta directiva actual els motius pels quals vol pactar ara amb la junta de Laporta? I quin és el pacte? Potser perquè d'aquesta manera si es posposa el judici surten ells com a guanyadors?

5 Per què és necessària l'aprovació de l'assemblea en qualsevol moment sobre l'acció de responsabilitat si Qatar no la va necessitar? I quan escric sobre Qatar parlo d'una entrevista de Sandro Rosell a La Vanguardia el 4 de setembre del 2011, en què va dir textualment: “Qatar és el que és. Sabem el que és. És un país de l'Orient Mitjà, precisament el que està reclamant l'ajuda del món occidental per obrir-se més. Nosaltres els podem ajudar en aquest camí cap a un futur democràtic. I Qatar Foundation és l'entitat del món que més diners inverteix en la investigació de cèl·lules mare per curar tot tipus de malalties al món, per exemple.” Pregunta: ha de seguir el Barça amb aquest patrocini quan l'assemblea no va aprovar el de Qatar Airways?

6I sobre el tema, una darrera pregunta: si, en definitiva, aquella última junta de Laporta ha d'avalar perquè se'ls imputen les pèrdues de 63 milions que van generar just arribar al club i la baixa d'un grapat de futbolistes (Christanval i Rochemback, entre d'altres), i el jutge dels avals va dir que el responsable és qui va decidir que aquests futbolistes no jugarien... no és un deliri que un dels directius que ho va decidir (Sandro Rosell, que era el vicepresident esportiu de l'època) sigui qui imputi aquesta acció de responsabilitat contra l'última junta de Laporta? No paguen justos per pecadors?

7 Algú pensa actuar d'ofici amb l'agressió de Cristiano Ronaldo en la supercopa contra l'Atlético de Madrid, o tampoc? Per cert, no va ser el sorteig de la Champions un exemple del poder del Real Madrid (també) en la UEFA, que més que Mònaco semblava el Santiago Bernabéu? Per què Florentino Pérez hi era i Josep Maria Bertomeu no?

8 Val la pena una lliga amb tantes diferències entre clubs? Sabíeu que l'Elx, el rival del Barça diumenge passat, ha invertit menys d'un milió d'euros en fitxatges i/o cessions aquesta temporada? No seria més normal, coherent i competitiva una lliga de divuit equips?

9 Veig el Barça-Elx de diumenge. Els barcelonistes juguen amb botes grogues, vermelles, bordeus, liles... A tots els equips passa el mateix. No és una manera de trencar la uniformitat dels colors dels clubs? No es pot tornar a les botes clàssiques perquè els jugadors vagin igual de dalt a baix?

10 Comença el mundial de bàsquet. Tots els partits de la selecció espanyola, a les deu de la nit per imperatius televisius. El bàsquet també en horaris lamentables? Estarem pendents de les audiències.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)