Opinió

Preguntes que no porten gaire enlloc

En definitiva, l'Espanyol
es juga la temporada, i el futur també, en molts fronts

Ja fa molts anys els principals diaris americans van introduir a les seves portades primer els resultats d'estadístiques de l'ínfula més diversa i posteriorment els resultats, en forma breu i sense explicació, d'enquestes opinió d'una sola pregunta. Com en tantes altres coses la majoria dels periòdics d'arreu del món van adoptar la mateixa fórmula o de similars. És clar que haver de fer una pregunta diària als lectors pot acabar plantejant qüestions com la de que va fer ahir una diària de tirada catalana. Hi haurà aquest any una bona temporada de bolets? Tothom sap que perquè hi hagin moltes florades cal d'entrada que hagi plogut i que no passa exactament el mateix als boscos pirinencs i prepirinencs, a les serralades més orientals o al Montseny. Igual que el sabor no és el mateix si són de les Gavarres (dels millors) o de zones amb molta més humitat. En resum, que és fàcil pensar que el resultat de l'enquesta no ens explica res d'interessant, si no és l'estat d'ànim dels que l'han contestada.

Perdoneu, però estaríem allà mateix si en comptes de preguntar pels bolets, l'enquesta s'hagués dirigit a saber què opina el personal sobre si l'Espanyol baixarà. Com el bolets, el club estarà supeditat a molts factors, i no només l'esportiu. A partir de l'octubre Ramon Robert deixarà l'àrea de màrqueting i es convertirà en
l'executiu principal de l'entitat. En definitiva, que hi haurà canvis substancials en la manera de portar la gestió econòmica. I segons tinc entès, i diuen els diaris, en cap cas la transformació que ha de fer Ramon Robert intervindrà en l'àrea esportiva. Està bé que es facin intents per canviar les dinàmiques, sobretot si s'han de fer malabars amb el números. Però en definitiva l'Espanyol es juga la temporada, i el futur també, en molts fronts. No ho tenen gens fàcil. Que com serà la temporada de bolets? Si després de ploure es posa a bufa tramuntana, malament rai!

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)