Opinió

Aixecarecopes

1 Sou un dels aixecarecopes, que són aquests que viuen espantats pel passat blaugrana de les èpoques que no es guanyava res? Sou dels que el resultat de dimecres a Màlaga, però sobretot el joc, us ha espantat i us ha obligat a posar el fre de mà pel que fa a les perspectives dipositades en aquest equip?

2 Sou dels que no enteneu com Luis Enrique va fer debutar Douglas com a lateral dret del Barça? Algú va posar algun euro a les cases d'apostes en favor de la titularitat d'aquest jove brasiler? S'haurà fet d'or.

3 No us va recordar el debut de Douglas altres estrenes històriques curioses i sorprenents com ara les de Romerito i Lucendo amb Johan Cruyff a la banqueta?

4 Realment, quan el Barça estigui en les semifinals o en els quarts de final de la Champions jugant contra el Chelsea o contra el Bayern de Munic, els recanvis a la davantera seran Munir i Sandro, amb tots els elogis i respectes que mereixen aquests nanos, que han fet una arrencada de temporada sensacional?

5 Què passa exactament entre Luis Enrique i Neymar? O, dit d'una altra manera, què li passa aquest inici de temporada al crac brasiler? La mateixa pregunta val per a Xavi Hernández. No és sorprenent la poca consideració que li té Luis Enrique?

6 Llegeixo a l'As que l'economista Josep Maria Gay de Liébana diu que el veritable deute del Real Madrid és de 602 milions d'euros. Florentino Pérez en reconeix 283 a l'assemblea. A veure: ningú a Madrid investiga aquesta diferència? Però què és aquesta impunitat?

7 En el conflicte entre Gala León i Toni Nadal hi ha diverses consideracions. La primera: el problema, més que de masclisme, no és de desconnexió entre la que era directora esportiva de la federació espanyola i l'entrenador de Rafa Nadal? No es van poder sentir a El Larguero retrets evidents que demostren una relació tèrbola que ve de lluny?

8 Però a veure... El problema de tot no el té el pobre Charly Moyà, que va haver de jugar l'eliminatòria de la copa Davis amb els segones espases? Nadal al marge (aparentment lesionat), i els altres (David Ferrer o Fernando Verdasco)? On eren aquests, que sí que s'apunten a guanyar l'enciamera quan es juga la final? O és que estan acostumats a ser-hi només a les madures?

9 La Lliga de Futbol Professional investiga el Màlaga-Elx de l'antepenúltima jornada de la temporada passada a primera divisió. També investiga el Saragossa-Llevant de la temporada 2010/11. No comença a fer pudor de podrit el futbol espanyol?

10 Sento en una ràdio d'Espanya: “Escolta. El que us asseguro és que Pau Gasol no és independentista. Per això no entenc que hagi dit que ell vol votar.” Heus aquí la demostració que a Madrid ajunten independència i dret a decidir en un sol pack. Ho veieu?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)