Opinió

Decepcions diverses

Perdó, però es traurà Qatar només de la samarreta? O s'hauria de treure la publicitat de tot el club?

1 Ara que ja hem criticat durant quatre dies i quatre nits el joc del Barça, tocarà ara un bon resultat per, com passa sempre, anul·lar tots els comentaris escrits i expressats aquesta darrera setmana després del mal partit a París?

2 Tot i això aquesta moda tant del Barça com del Real Madrid de tenir dos porters intercanviant-se el lloc sigui lliga de campions o lliga espanyola no és un error o és simplement el pensament d'un periodista vintage?

3 I amb Gerard Piqué? Què li passa, a Luis Enrique, amb ell? Sempre recordo quan Guardiola deia que Piqué acostumava a estar impecable en els grans partits. No us va semblar estranya la suplència al Parc dels Prínceps?

4 Em vaig equivocar quan vaig pensar que Gerard Piqué no tornaria a la selecció espanyola. Però, apostem que hi haurà alts i baixos amb les convocatòries del central del Barça amb la roja?

5 No hem d'aplaudir Vicente del Bosque, que, ell sí i una vegada més, ha sabut separar el pensament social de Piqué respecte a la consulta de la seva relació amb la selecció espanyola, fet que confirma que el seleccionador comparteix amb Piqué el dret a decidir dels pobles?

6 Perdó, però es traurà Qatar només de la samarreta? O s'hauria de treure la publicitat de tot el club? És a dir, o estàs embarassada o no estàs embarassada. O tot o res.

7 Víctor Sada, Roger Grimau… són altres noms que es van afegint a la festa del dret a decidir. Són altres noms destacats de l'esport català. Veieu com la fotografia de Gerard Piqué amb el seu fill Milan a la V de la Diada va ser la primera fitxa del dòmino d'esportistes de primer nivell prenent posició a favor de la consulta del 9-N?

8 Sabíeu que un dels primers esportistes que van autoproclamar-se independentistes, com és Oleguer Presas, ha estat unes setmanes de viatge a l'Àfrica?

9 No havia de ser el gran fitxatge del segle, el de Fernando Alonso amb Ferrari? Doncs al final amb l'escuderia italiana s'ha quedat amb dos subcampionats i dues temporades més decebedores. La Cadena Cope va dir dijous que marxava a McLaren o Mercedes. Parlen d'uns 35 milions de dòlars per temporada. Com es torni a dir el que guanyen els futbolistes potser caldria treure aquesta fitxa estratosfèrica.

10 No hauríem d'estudiar entre tots (federacions, mitjans, secretaria general de l'esport) les supercopes catalanes, lligues catalanes dels diferents esports i el seu impacte en la societat? No tenim un problema amb la credibilitat de totes aquestes competicions i la incidència en els mitjans de comunicació?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.