Opinió

Incongruències habituals

Doncs això va passar entre Florentino Pérez, Iker Casillas i Iñaki Gabilondo, i no ha passat res?

1 Ara sí. Oi que ovacionem la junta del Barça per haver-se afegit al Pacte Nacional pel Dret a Decidir? Sabíeu que hi va haver algun directiu important que s'hi posicionava en contra? Em deixeu destacar que al cap de pocs moments el capità del Barça d'handbol va felicitar la junta per la decisió presa? Bravo, Víctor.

2 Truca un oient de Tarragona al programa i m'assegura que el pare de Quim Brugué, el politòleg d'IC que va anunciar dilluns que plegava com a membre de la comissió de control del 9-N, va jugar al Barça a l'inici dels anys cinquanta.

3 Sandro Rosell no ha de dir res de les barbaritats sobre la seva confessió al jutge de l'Audiencia Nacional Pablo Ruz de clàusules i contraclàusules del contracte que el Barça va signar amb Neymar, la seva família i els seus representants? 300.000 euros en un avió privat per als amics (comitiva) del jugador brasiler? I 800.000 euros perquè el pare de Neymar instal·lés la seva empresa a Barcelona? Curiós. Certament curiós.

4 Per què Gerard Piqué sempre és l'ase dels cops? No han dit jugadors com Cesc Fàbregas, Xavi Hernández, entre d'altres, que estan a favor del dret a decidir? Per què aquesta mania de situar sempre el central del Barça a l'ull de l'huracà? Perquè és la parella de qui és? Perquè, a més, té una empresa pròpia? Perquè fa anuncis per a marques de roba? Perquè li agrada jugar a pòquer? Se'l critica per enveja?

5 Per què hi ha hagut (certa) polèmica amb Piqué pel fet que tornés de París amb el vol privat de Shakira? Sabíeu que van sortir a les tres tocades de la matinada perquè el central blaugrana no podia orinar i es va haver d'esperar fins passada la mitjanit? Sabíeu que va tornar acompanyat pel doctor del club Ricard Pruna?

6 Homenatge de la LFP a Leo Messi al Bernabéu si supera Telmo Zarra com a màxim golejador de la lliga? Au va, home! No s'ho creuen ni ells. I si parem de dir que Leo Messi batrà el record de Zarra al Bernabéu? I si el bat contra l'Eibar? Però que no coneixeu aquesta autèntica bèstia?

7 Conversa llarga amb Paco González de la COPE (persona amb qui Florentino Pérez ha mantingut una relació insuportable). M'explica que el president del Real Madrid, arran de la mort de la seva esposa, Pitina, i altres desgràcies familiars, està molt més pausat i tranquil. Sabíeu que va decidir entrar a la guerra amb els Ultras Sur en veure que cada setmana pintaven la tomba de l'esposa de Florentino al cementiri de l'Almudena? Com d'indignat devia estar Florentino, que va fotografiar la tomba pintada pels ultres i l'anava ensenyant a tothom pel mòbil.

8 Deia Javier Tebas aquesta setmana a Barcelona que, en cas que Catalunya fos independent, el Barça i l'Espanyol d'entrada quedarien fora de la lliga espanyola. Està bé. Sabíeu que Carles Viver i Pi-Sunyer, president del Consell de la Transició Nacional, gran periquito, em va comentar l'altre dia que el tema l'havien estudiat i que, finalment els dos clubs catalans de primera jugarien on tinguessin el millor postor? Apostaria que continuarien jugant, sense problemes, en la lliga espanyola.

9 Què hauríem dit aquí si Josep Maria Bartomeu hagués fet trucar a l'intermediari de, per exemple, Xavi Hernández a la televisió perquè eliminessin la pregunta i la resposta del presentador en què li preguntava per la mala relació que té amb el president del Barça? Doncs això va passar entre Florentino Pérez, Iker Casillas i Iñaki Gabilondo, i no ha passat res?

10 Què passaria si Pau Gasol fos enxampat per la policia mentre conduïa triplicant la taxa d'alcoholèmia permesa? El farien fora de la selecció espanyola de bàsquet i la federació espanyola li prohibiria jugar el següent mundial? Oi que no? Doncs això és el que ha fet la Federació Nord-americana de Natació amb el gran Michael Phelps, que ha estat apartat del proper mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.