Opinió

En clau electoral

Entenc que
les eleccions s'han de preparar
amb temps, no seré jo qui digui el contrari, però fem-ho amb cavallerositat

El Barça torna aquest cap de setmana a la lliga i la setmana que ve a la lliga de campions. Però aquesta aturada no crec que hagi ajudat gaire a gaudir d'un merescut descans als jugadors, socis i simpatitzants del Barça. I encara menys ha donat la tan desitjada tranquil·litat a la directiva. No parlo només del cansament dels jugadors que han jugat amb els equips nacionals o del cansament que comporta la responsabilitat dels directius. Parlo que no ens deixen descansar perquè no s'aturen els problemes, rumors i baralles al voltant del nostre estimat club. No hi ha manera que ens deixin gaudir d'una mica de tranquil·litat. I el més trist és que tot això és perquè alguns ja han començat a veure que les eleccions del 2016 s'apropen i és necessari canviar la imatge o calar foc (això depèn de la situació i interessos de cada un). Potser llanço pedres a la meva teulada, però sempre defensaré les coses ben fetes i la bona imatge del nostre club. No són aspectes que només valen quan veiem les eleccions arribar. Això hauria de ser una filosofia, una directriu inamovible per a qualsevol persona i especialment per als que volem ajudar més activament el Barça perquè continuï sent el millor del món i a més guanyi tots els títols possibles.

Sí, entenc que les eleccions s'han de preparar amb temps, no seré jo que digui el contrari, però fem-ho amb cavallerositat, amb l'objectiu d'ajudar el Barça i el soci i, per sobre de tot, amb l'honestedat que tot això mereix. Us poso un parell d'exemples que expliquen aquest article crític i, desitjo, constructiu per a tots aquells que volem ser presidents del Barça. La setmana passada Toni Freixa va ser apartat de la seva tasca com a portaveu del Barça. No és que la notícia em sorprengués gaire, tenint en compte el ball de bastons que hi ha en la junta, però sí els motius que diversos diaris i molta gent propera a la junta van exposar. Deien que era perquè aquest senyor no havia estat lleial a la junta del Barça, especialment al seu president, i posaven d'exemple, per aclarir més aquesta deslleialtat, que s'havia estat reunint amb gent per preparar una suposada candidatura a part de la que presentarà l'actual president. Sigui o no veritat, el tema no està malament i és clarament en clau electoral que s'ha pres aquesta decisió. Però no és l'única cosa que demostra que ja estem fent neteja de cara a les properes eleccions. Ara resulta que ja no ens agrada Qatar com a patrocinador. Sembla que el president, molt ben assessorat, ha demanat a una empresa externa que cerqui possibles patrocinadors que tinguin bona imatge i res a veure amb Qatar. Sembla que han pensat fer el canvi amb vista a presentar el nou patrocinador en les pròximes eleccions. És a dir que ja no és impossible trobar algú que ens pagui tants diners i tingui bona imatge. Senyor president, rectificar és de savis i l'hi reconec, però són els motius els que no m'agraden. Per cert, ara tindrem l'assemblea i hi haurà temes molt importants i que poden afectar les properes eleccions (any inclòs) i el Barça del futur. Ostres, esperem que s'expliquin millor que l'any passat. Encara em fa mal recordar la resposta del senyor Faus sobre el contracte de Neymar. Ara, un any després, estem sense qui era president i als jutjats... Això sí, l'actual president diu que ara tornaria a fer el mateix. Doncs molt malament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)