Opinió

La capital

Com pot ser que des de Madrid es critiqués el reportatge de Carles Torras poc després que s'emetés només per a Catalunya?

1 Al·lucino. Segur que avui els diaris de Madrid aniran plens de crítiques (algunes de les quals desmesurades i exagerades) sobre el reportatge de Carles Torras sobre el Real Madrid i la seva relació amb el franquisme emès dijous per TV3. Com és possible que molts el critiquessin, des de Madrid, poca estona després que s'emetés només per a Catalunya i sense haver-lo vist?

2 Explicava Carles Torras ahir al matí a RAC1 que ha rebut amenaces de mort. I em consta que greus insults a la seva parella, la també periodista Susanna Griso. Per què no porta el Carles aquests insults a la policia perquè actuï?

3 Arriba el Nadal. Es nota amb els clàssics i els rituals. Sabeu que ja es poden comprar números de la loteria del Fòrum Manolo Clares, sempre trufat amb una fotografia culer d'actualitat de l'any en curs? Anteriorment, Txigrinski, Santi Ezkerro, Emmanuele Amunike... Quina és la imatge d'aquest any 2014? Sandro Rosell.

4 Així que la setmana que ve s'atura el país amb el Real Madrid-Barça al Santiago Bernabéu. Però que no hi ha partit avui al Camp Nou? No hi juga l'Eibar?

5 Luis Suárez, titular al Bernabéu? Segur? Hi ha dues opinions: els que diuen que encara no ha jugat cap partit oficial i els que asseguren que ha estat aquests mesos entrenant-se i que no ha estat una baixa per lesió.

6 Com és possible aquesta allau de crítiques a Gerard Piqué per l'incident (erroni i lamentable, certament) amb la Guàrdia Urbana de Barcelona? Aquest escarni des de Madrid es va fer quan Benzema va fer el mateix? O és perquè en Gerard sembla el líder de l'important grup d'esportistes catalans que s'han pronunciat a favor del dret a decidir?

7 No és magnífica la vacil·lada de Piqué quan va piular a Twitter: “Se ha exagerado mucho lo que dije, pero, en cualquier caso, lo siento, me he equivocado y no volverá a ocurrir”, reiterant la frase que va dir el rei Joan Carles quan es van publicar fotos en què caçava elefants?

8 Llegeixo Miguel Rico a la contraportada de Mundo Deportivo anunciant que avui a l'assemblea de compromissaris Josep Maria Bartomeu anunciarà que es presentarà a la reelecció. Reelecció és una paraula que usa molt el president del Barça, però l'hem de corregir: per què diu reelecció si no s'ha presentat abans a cap elecció com a president?

9 Veig el resultat del sorteig dels setzens de la copa. Hi ha una de les quatre parts del quadre apassionant, on es poden trobar en els vuitens i en els quarts el Barça, el Real Madrid i l'Atlético de Madrid. No és aigualir les tres altres parts del quadre i deixar-les amb encreuaments de molt menor importància?

10 No teniu ganes de saber com resoldrà aquesta tarda en l'assemblea de compromissaris la junta directiva del Barça l'evident merder que té damunt de la taula amb tota la qüestió de Qatar? Ho intentarà allargar fins al 2016 o aviat anunciarà que liquida l'actual contracte?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)