Editorial

L'EDITORIAL

Assemblea plàcida; partit sense sorpreses

Ja s'havien jugat molts minuts del Barça-Eibar que encara durava una inacabable assemblea, la primera de la presidència de Bartomeu, que la va superar amb nota. Els compromissaris, que van protagonitzar l'assistència més nombrosa a una assemblea, van aprovar tots els punts que se'ls presentaven. En cap votació hi va haver un resultat ajustat. La junta va rebre un suport incontestable. Però la d'ahir va ser l'assembla de Bartomeu: va defensar amb fermesa la seva legitimitat com a president, va deixar clar que acabaria el mandat i que es presentaria com a candidat per mantenir el càrrec. En aquest sentit, ja va avançar les línies mestres del que seria la seva segona etapa a la presidència, la que portaria al Barça del 2022.

Al camp, un resultat sense sorpreses, però no sense ensurts. Al Barça li va costar molt trobar el desllorigador del partit i, mentrestant, un parell de jugades dels bascos agafant la defensa a contrapeu podrien haver-los avançat en el marcador. Al final, però, el de sempre, sense cap canvi de plantejament, els jugadors, amb molt bons moments i bones combinacions però sense un gran joc, van anar madurant el contrari per acabar clavant-n'hi tres. Amb la porteria verge, anirà al Bernabéu a defensar el lideratge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)