Opinió

Sergio García ha de jugar

L'entrenador, Sergio González, no ha de ser poruc a l'hora de posar l'altre Sergio

El capità de l'Espanyol serà dubte fins a darrera hora per jugar contra el Dépor malgrat la petita lesió muscular que arrossega en els darrers dies. Amb el canell trencat i amb els isquiotibials tocats, Sergio vol jugar el partit, conscient de la importància del moment i per no tallar la seva continuïtat d'alt nivell que està exhibint en el darrer any i mig.

El davanter del Bon Pastor és l'ànima d'aquest equip i mai no s'arronsa. No només caldria destacar la seva capacitat golejadora i les assistències que cada cap de setmana envia als companys; també és fonamental per dinamitzar un mig del camp a l'associar-se amb Víctor Sánchez i poder així veure arribar pilotes en atac en mínimes condicions de crear perill. El pla B és Felipe Caicedo o Cristhian Stuani, o tots dos (de fet ja van coincidir en alguns partits en el Llevant la temporada 2010/11). Amb tot, si no hi hagués més remei, la millor opció seria apostar per Stuani, pitxitxi de l'equip i especialista en les jugades d'estratègia. Insisteixo que Caicedo encara no ha agafat la forma, i mentre no estigui més lleuger, no pot lluir la seva arma principal, la velocitat al contraatac. Amb tot, l'absència de Sergio condicionaria el joc de l'equip ja que a la plantilla no hi ha cap altre jugador que aporti gol, assistències i toc al mig del camp.

L'entrenador, Sergio González, no ha de ser poruc a l'hora de posar l'altre Sergio, el capità, aquest diumenge. Reservar-lo pensant que potser es trenca i s'està més setmanes de baixa seria començar a perdre el partit contra el Dépor, i aquests 3 punts poden confirmar una tendència a l'alça que permeti créixer l'equip fins al punt de redefinir els objectius de la temporada i començar a mirar la classificació amb el cap ben alt. No és segurament el moment de tirar d'estadístiques de quan l'Espanyol ha jugat amb Sergio i quan no; més val arriscar, i confiar en la qualitat i l'esperit del davanter que és, a dia d'avui, insubstituïble en aquest equip.

Demà és el dia i el capità hi vol ser. No dubtem més, per la victòria!

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)