Opinió

Amb Luis Suárez, és clar

Quins seran els personatges amb més animadversió del públic del Bernabéu? Gerard Piqué, Luis Enrique i Leo Messi?

1 No tinc cap informació, ni hi aposto res, però enteneu que Luis Suárez ha de ser titular avui al Santiago Bernabéu? No seria molt estrany que l'uruguaià comencés el partit a la banqueta?

2 No es va fitxar Luis Suárez precisament per a aquests partits? Per als grans? Per a la Champions i els partits més decisius de la lliga, que, vist aquest inici de temporada, de grandiosos partits n'hi haurà ben pocs?

3 Alves, Piqué, Mascherano i Mathieu formaran la defensa? Jugarà Xavi? Mascherano? Segur? Són dubtes que m'envolten ara abans del partidàs d'aquesta tarda al Bernabéu.

4 Quins seran els personatges amb més animadversió del públic del Bernabéu? Gerard Piqué, Luis Enrique i Leo Messi? Neymar potser també? A veure.

5 Parlant de Neymar. El veig a l'Instagram permanentment: que si cantant una cançó brasilera, que si amb el fill, amb els amics, jugant a la PlayStation... El seleccionador del Brasil ja ha prohibit la connexió amb les xarxes socials a les concentracions. Hi estem d'acord?

6 Diu Cristiano Ronaldo que el Barça tindrà un dia més de descans que el Real Madrid. Enhorabona per la descoberta. Però això acostuma a passar quan un juga dimarts el partit de Champions i l'altre, dimecres. Ha passat altres cops? Resposta: és clar.

7 No recordeu l'estranya parella que formaven Louis van Gaal i Víctor Valdés quan, l'any 2002, el porter de l'Hospitalet es va negar a jugar amb el filial un partit contra el Reus i el va apartar de l'equip? No us sorprèn que ara Van Gaal el vulgui, de moment per entrenar-se, amb el Manchester United?

8 Presentació del llibre de Josep-Lluís Vilaseca, editat per Proa al Palau de Pedralbes de Barcelona. Abans de començar en una sala a part, s'observa el bon ambient que hi ha entre el president del Barça i el de l'Espanyol. Bartomeu i Collet conversen una bona estona amb Vilaseca i Ivan Tibau. I riuen quan els explico que, en un passatge del llibre, Vilaseca diu que a can Barça no el posen mai a la primera fila de la llotja perquè sempre hi ha moltes personalitats. En canvi, l'Espanyol sí que el situa a la primera línia. Sabíeu que Bartomeu en va prendre nota?

9 Ja que parlem de la presentació del llibre del Josep-Lluís Vilaseca, sabeu que Javier Gómez Navarro quan era secretari d'estat li va dir: “Si el Barça no es converteix en SAD el faig baixar a segona divisió”? Al·lucinant.

10 La història de la relació entre Gala León com a capitana de l'equip espanyol de copa Davis i els tennistes és una sit-com, oi? O és una broma? O exactament, què és aquest ridícul general?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)