Opinió

El dia mundial del recurs

No veuen Bartomeu i la seva junta que, si la pilota no entra, ells seran
els primers
castigats per l'afició?

1 El govern espanyol presenta un recurs davant del Tribunal Constitucional contra el 9-N, la junta del Barça presenta un recurs contra la decisió del jutge Martínez Borrego sobre l'acció de responsabilitat. Que curiós, oi? Com és que la junta tira pel dret amb una decisió que recorda la rentada de mans de Pilatos i diu: no us demanem els avals però sí que volem guanyar la demanda? No calia ser més elegant si es volia, com deia Bartomeu, la pau social?

2 No veuen Bartomeu i la seva junta que, si la pilota no entra, ells seran els primers castigats per l'afició? No és un greu error?

3 I Sandro Rosell, on és? Què fa? No hi ha de dir res? No és ell el principal responsable de tot el conflicte actual? No hauria de ser valent i comparèixer públicament en lloc d'estar amagat?

4 Observeu que la reaparició de Joan Laporta ha estat una tramuntanada en l'opinió pública barcelonista amb una roda de premsa d'una expectació que va fer que s'omplís a vessar la sala del Col·legi de Periodistes, on hi havia moltes ganes d'escoltar l'expresident del Barça? La roda de premsa va ser torrencial. Sabíeu que moltes famílies han quedat alliberades i que s'ha posat fi a l'angoixa que han viscut els últims anys? Me n'alegro per molts d'ells, bona gent, honestos, com Tito Castro, Albert Perrín, Jan Boix, Jaume Ferrer, Xavier Sala i Martín, Magda Oranich, entre tants d'altres...

5 Sabíeu que Xavi Hernández (com va dir Rafa Yuste a RAC1) no és l' únic de l'actual plantilla del Barça que va enviar un missatge de felicitació a alguns d'aquests directius? Us quedaríeu sorpresos d'algun dels noms. Molt sorpresos.

6 Escolto Robert Blanch (a qui la venjança el continua cegant) dient que no entén la decisió del jutge i que l'actual junta ha de seguir endavant amb l'execució dels avals. Com és possible? Ahir, que era nit de por, i avui, que és el dia dels difunts, recomanem la pel·lícula La mano que mece la cuna.

7 Qui és aquest personatge amb inicials R.G. que podria tenir en la seva possessió un correu electrònic en què hi hauria la persona/es que ha/n estat darrere de la demanda d'acció de responsabilitat? Qui és la mano que mece la cuna? Potser aviat ho sabrem.

8 Tot i això, i sabent que Joan Laporta ha estat el president del millor Barça de la història, no hauríem també de revisar l'ultim any que va propiciar que Sandro Rosell fos el president més votat en la història del club?

9 Copa del Rei. No és la demostració del canvi d'escenari del Cornellà-Real Madrid a l'estadi de Cornellà-el Prat un exemple que, per als clubs modestos, el més important és la taquilla i no superar l'eliminatòria? Era lògic, ara és evident. No és aquesta la confirmació que els partits de tornada són una xacra innecessària?

10 Sabeu que Víctor Valdés ja té fixada la data del primer acarament amb el Mònaco per incompliment d'acord? Serà el 26 de novembre. Per cert, Valdés jugarà al Manchester United. L'acord ja el té tancat amb Louis van Gaal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.