Opinió

Setmana querellable


Amb Javier Faus tinc més diferències que semblances, però, en canvi, entenc la querella que ha presentat contra Benedito

1 Començo a llegir anàlisis de periodistes afirmant, i no sense raó, que és impossible que el Barça pugui guanyar aquesta temporada la Champions. El meu dubte és històric: quants anys hem de tirar enrere per repetir una certesa com aquesta el mes de novembre?

2 Fa unes quantes setmanes que ens preguntem què li passa a Luis Enrique amb Gerard Piqué. Però jo vaig més enllà: què li passa a Luis Enrique? La seva relació amb la premsa, les seves alineacions estranyes...

3 Amb Javier Faus tinc més diferències que semblances, però, en canvi, entenc la querella que ha presentat contra el candidat Agustí Benedito. Com és que Benedito es llança a la piscina amb una acusació contundent sense demostrar? No veu que qui acusa és el que ha d'aportar proves, i no l'acusat?

4 Escolto Javier Faus, tant amb Pere Escobar a Catalunya Ràdio com ahir a RAC1, i comparo el seu desmentiment reiterat sobre qualsevol relació amb Qatar al de Xavier Trias, alcalde de Barcelona, quan va negar radicalment que tingués diners a l'estranger. No creieu que Agustí Benedito s'ha ficat en un bon embolic?

5 No hauria de donar (urgents) explicacions el síndic del soci de la informació apareguda dijous al diari Sport, en què s'assegurava, amb documentació, que Joan Manuel Trayter va formar part de l'Associació per la Defensa del Barça, fuet fustigador del laportisme?

6 Quan titulo “Setmana querellable” val també pels calendaris. Algú em pot explicar com es poden aturar cada mes les lligues estatals? No és carregar-se la competició?

7 No és de selecció de fira que Diego Costa ni es presenti a passar la revisió mèdica amb l'equip espanyol i que Cesc Fàbregas hagi de marxar a corre-cuita? Sabent de quin peu calça José Mourinho, no poden controlar des de la federació espanyola aquest garbuix?

8 Guanya Àlex Márquez, va guanyar Tito Rabat, abans va guanyar Marc Márquez... Felicitats i contents pel país, que continua, com fa tantes dècades, fent olor de benzina, però és bo per a l'espectacle mundial que tres pilots d'un mateix país guanyin sistemàticament campionats del món en les diverses cilindrades?

9 Em preocupo quan ahir al matí m'assabento que el Barça de bàsquet juga al vespre un partit de l'Eurolliga. Sí, sé que és habitual. El que més m'angoixa és que, com a seguidor de bàsquet, cada dia me'n desentenc més, com si el calendari em preocupés poc i només m'interessés aquest esport a partir de l'abril, que és quan es comencen a decidir els guanyadors de les diverses competicions. És greu, doctor?

10 El pas dels anys és terrible. Llegeixo ahir Xavier Garcia Luque, que explica a La Vanguardia que el mític ciclista Bernard Hinault va fer 60 anys. Ens estem fent grans. Això també és greu, doctor?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)