Opinió

Normal

El president de la LFP va ser cap provincial de Fuerza Joven a Aragó,
el 1979

El 2005 Messi va jugar contra el Saragossa (2-2 al Camp Nou) amb llicència juvenil, i la Lliga de Futbol Professional es va plantejar impugnar el partit. Javier Tebas era el vicepresident de la LFP i la denúncia la va presentar el Deportivo de la Corunya. El que era president del club gallec ha estat expulsat, ara, del seu càrrec a la LFP per haver anat a un enterrament. Tebas representava l'Alavés en la lliga i havia estat en un intent de lobby (G30) dos anys abans. També havia treballat per a clubs com ara Mallorca, Betis, Xerez, Rayo Vallecano, Granada, Real Valladolid, Osca i Badajoz; el primer que va enfonsar. Aquell any estava amb Piterman a Vitòria i, en el Barça, el president era Joan Laporta. Tothom recorda, ara, la seva gestió amb els violents. Molt macos...

Nou anys més tard, Tebas volia aturar un clàssic si el 10 superava el rècord històric de Zarra al Bernabéu –la manera de tenir notorietat en els mitjans, com quan planteja on jugarà el Barça quan siguem independents. Ara, ja és el president de la Lliga. En va ser proclamat el dia abans de les eleccions (?), amb l'aval de 32 dels 42 clubs.

Fa una setmana dos autocars d'aficionats del Dépor viatjaven a Madrid, amb entrades facilitades per l'Atlético. I es van trobar, prèvia cita, amb aficionats dels matalassers, Rayo i Alcorcón. El desenllaç, fatal, conegut per tots. Com, suposo, la reacció del que seria, un any després que s'aprovés la llei que, avui, tants demòcrates estan disposats a defensar a ultrança tot i que llavors hi fossin contraris –però d'un dia per l'altre es canvia per salvar bancs que van mentir (i robar, i finançar Cristiano...) o el successor del seu cap de l'estat–; cap provincial de Fuerza Joven a Aragó: “Si hagués estat un aficionat normal hauríem suspès la jornada.” Normal? Tant com ho deu ser recórrer dia sí, dia també, a un règim totalitari amic que, ells, mai han pogut condemnar perquè en són hereus directes. Normal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)