Opinió

Setmana indigna

Em podeu perdonar, perquè a mi sí que m'agrada la samarreta proposada per Nike de cara a la temporada que ve?

1 No és una indignitat que el Comitè de Competició no tragués la targeta groga a Leo Messi per presumpta “pèrdua de temps”
diumenge a València quan el que va rebre és un cop d'ampolla llançada des de la graderia de Mestalla? Quin coi de justícia esportiva és aquesta? Sort del comitè d'apel·lació, que ha aplicat la més simple de les lògiques i la hi ha tret.

2 Com és possible el caos demostrat el matí de diumenge passat a Madrid entre la policia, la Lliga de Futbol Professional i la Federació Espanyola de Futbol? I, sobretot, com és possible que d'un mort (colpejat i llançat al riu), més d'una vintena de detinguts i d'una baralla amb dues-centes persones, no hi hagi hagut ni una dimissió?

3 Quina explicació té que Javier Tebas (que a sobre va mentir) no prengués la decisió de suspendre el partit Atlético-Deportivo després de la mort d'aquest seguidor radical del Dépor amb antecedents penals i després de la batalla? Per què diu (mentint) que no va trobar ningú que li agafés el telèfon a la Federació? No podia prendre ell la decisió, sabuts els terribles fets?

4Com és possible que pel cap d'Augusto
César Lendoiro (expresident del Deportivo) hi passés que havia d'anar a l'enterrament d'aquest personatge radical dels Riazor Blues? Però que no sabia que era ambaixador de la Lliga? Aplaudim la seva fulminant destitució.

5 I sobre el tema, una última pregunta: vista la desídia de la delegada del govern espanyol a Madrid, Cristina Cifuentes, s'ha acabat la seva carrera política destinada a ser candidata pel PP a l'alcaldia de Madrid?

6 Algú pot explicar què passa amb els laterals del Barça? Dani Alves havia de marxar i és l'indiscutible, el que havia de ser indiscutible (Montoya) marxarà ara en el mercat d'hivern, i el que havia de ser el substitut del substitut (Douglas) queda marcat com una mena d'inútil. Alguna explicació comprensible? Això de Montoya, no és realment estrany?

7 Veurem Johan Cruyff en la gala dels premis Gaudí de cinema aquest 2015? Ja va ser a la festa prèvia d'aquesta setmana al costat de la presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola. Curiosament tots dos podrien estar nominats en el mateix apartat: pel·lícula documental. Cruyff per L'últim partit i Passola per L'endemà.

8 Arbeloa amb calçotets, Dani Alves cantant o ensenyant tatuatges, Neymar mostrant el fill a totes hores... entre molts d'altres. Què passaria si un fotògraf o una càmera els captés com es mostren, sense pudor, a les xarxes socials (sigui Instagram, sigui Twitter, sigui Facebook...)?

9 Recordem aquesta setmana la mort en accident de cotxe del gran Fernando Martín, exjugador del Real Madrid, icona d'una època en què es barallava sota les cistelles amb Audie Norris en unes lluites esportives èpiques que van fer del bàsquet un esport necessari? Sabíeu que fora de la pista mantenien una extraordinària relació? Recordo una anècdota explicada per un dels periodistes més amics de Fernando Martín a Madrid, que em va confessar que la parella en aquella època del madrileny, Ana Obregón, al tanatori va dir: “Avisad a TVE que en media hora me desmayo.

10 I una disculpa per acabar: em podeu perdonar perquè a mi sí que m'agrada la samarreta proposada per Nike de cara a la temporada que ve? Hem jugat amb fúcsia, amb taronja, amb color festuc... Que ara les ratlles siguin horitzontals, suposa algun problema? Com diu l'amic Pere Cullell, ja ens hem venut l'ànima, tant és com sigui la samarreta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)