Opinió

Héctor Moreno

El jugador menysté el club que el paga i els seus companys de vestidor

El defensa mexicà de l'Espanyol ha declarat que voldria jugar amb els millors, però que la seva realitat és l'Espanyol... Quan un jugador fa aquesta mena de declaracions acostuma a ser per forçar la seva sortida del club. Cal dir que Héctor Moreno i l'Espanyol ja havien pactat un traspàs l'estiu passat que va acabar en no res quan el jugador va caure lesionat durant el mundial del Brasil. Ara el futbolista comença a tenir minuts i a la primera oportunitat fa unes desafortunades declaracions en què menysté el club que el paga i els seus companys de vestidor. L'ambició no ha d'estar necessàriament enfrontada amb l'agraïment i un cas exemplar és el de Kiko Casilla, que si bé acabarà marxant aviat, ho farà afavorint els interessos econòmics del club que li ha permès estar en l'aparador de la lliga BBVA.

Héctor Moreno va arribar de l'AZ Alkmaar i de seguida es va convertir en una aposta encertada. Va arribar l'estiu del 2011 per substituir Nico Pareja, que va sortir del club per la porta gran, deixant un bon grapat de milions d'euros i cap mala paraula cap a l'entitat. Crec que ara Héctor Moreno actua de manera inconscient, no ha estat una relliscada, és una declaració per abaratir un traspàs que si a l'estiu marcava unes xifres acceptables, ara, després de la lesió, ha baixat molt i, a més, amb la posició del jugador, encara ho farà més. Aquests jugadors que utilitzen els mitjans de comunicació i les males arts per aconseguir millors contractes són una xacra habitual al món del futbol. De casos com el del mexicà se'n veuen sovint, i a l'Espanyol molt sovint. Només cal recordar els casos recents d'Osvaldo, Wakaso o Thievy. Aquest fet és també un indicador clar que l'Espanyol és mal pagador, ja que en tots ells els endarreriments van ser un factor important en la resolució dels contractes.

I demà hi ha derbi al Camp Nou! I l'Espanyol hi arriba sense fer gaire soroll però amb la moral forta i amb poc a perdre. Vinga, que Sergio González posi de titular Héctor Moreno i que aprofiti l'oportunitat per vendre's en un gran aparador, ja que després del que ha dit, quan toqui jugar a casa, probablement no serà gaire ben rebut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)