Opinió

Bon Nadal blanc

Per què Infantino va felicitar el Madrid i no va felicitar Messi com
a màxim golejador de la història de la Champions?

1 Observeu que hi ha una inevitable visió culer que aquesta temporada el Barça (avui) no té res a fer si es compara amb el Real Madrid? Que el futbol ja ha agafat el pont aeri novament i s'ha instal·lat a Madrid?

2 No arribem a Nadal amb la sensació que el Barça és com un plat d'arròs bullit? No hi ha explicacions, no hi ha decisions i hi ha un impuls que fa pensar que ha perdut el pas institucional, a Espanya i a Europa, que abans sí que tenia? Com es pot recuperar el temps perdut i llençat per la finestra?

3 Opino que el sorteig de la Champions és net, però que són terribles les sospites que es poden crear. Calia, a més, que Gianni Infantino, secretari general de la UEFA, felicités el Real Madrid per haver fet dos plens consecutius a la Champions? Si és així, per què no va felicitar Leo Messi per haver aconseguit ser el futbolista que més gols ha fet en la història de la Champions? I que no diguin que és per no influir en les votacions de la Pilota d'Or perquè ja estan tancades.

4 Com és que Florentino Pérez va dir a la SER que no li consta que Toni Kroos s'oferís al Barça? Doncs que li consti: en dues ocasions el representant de l'exjugador del Bayern de Munic el va oferir a Zubizarreta i aquest li va dir que no (amb rebaixa important de salari inclosa) perquè Luis Enrique s'havia decidit per Rakitic.

5 És cert que Toni Freixa va dient en diferents àpats que té intenció de presentar-se de candidat a la presidència del Barça? És a dir, va prenent forma la voluntat de qui va ser portaveu de la junta de Rosell? El temps ho dirà.

6 Com és que un acord que havien pactat verbalment el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, i el màxim responsable de Mediapro, Jaume Roures, pels drets televisius del Barça dels propers anys ara trontolla?

7 Avui el Barça, a la lliga, a les quatre de la tarda contra el Còrdova; l'Espanyol, a les deu de la nit a Vallecas contra el Rayo Vallecano. La copa també amb horaris dantescos i amb eliminatòries en tres dies. No s'està assassinant a petites mossegades el futbol espanyol?

8 Luis Enrique ahir: “Ha estat un any collonut.” Vols dir?

9 No us sorpreneu quan el company de l'Ara Àlex Gozalbo publica una piulada en què assegura que Marc Bertomeu, portaveu de Podem Barcelona, és fill del president de l'Eurolliga de bàsquet, Jordi Bertomeu?

10 Sortiran publicats els noms de tots els esportistes, actors i gent de l'empresariat espanyol i altres sectors que tenen residència legal en diversos paradisos fiscals? O ens quedarem emmerdant només el nom de Marc Márquez per ser qui és i per ser d'on és? Gràcies i bon Nadal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)