Opinió

El ‘señorío' del senyor Pérez

El president del Madrid diu que es faria un flac favor al futbol si no es donés la Pilota d'Or a ‘Mister Penalty' i al Barça, ningú respon

El senyor Pérez Rodríguez, conegut també amb el sobrenom de l'Amo, en la seva creuada perquè donin la Pilota d'Or al seu nen mimat (per més que les males llengües diuen que el seu jugador preferit sempre ha estat un altre: “Si vols marxar, porta els diners per fitxar Messi”, es diu que li va etzibar al portuguès quan aquest li va dir que volia marxar; era l'hivern del 2012, remember?) i, suposo que amb la intenció de fer veure que la cosa no està ja dada i beneïda, va declarar a la SER el següent: “Farien un flac favor al futbol si no li donen [a Cristiano]”, referint-se a la FIFA.

Això va ser la matinada de dijous a divendres i des del Barça encara ningú amb autoritat no ha contestat com es mereix el senyor Pérez Rodríguez. Perquè cal recordar que un dels tres finalistes és el nostre Messi, a qui, amb les seves declaracions, el senyor Pérez, òbviament, també es referia: si no li donen a Cristiano Penalty, és a dir, si li donen a Messi (o a Neuer), “estaran fent un flac favor al futbol”. I aquí, ens empassem la sopa de galets com si res. Parla l'Amo? Mama, por! Penós.

Senyor Pérez Rodríguez, fer un flac favor al futbol (i a les bones maneres en general) és proclamar, com vostè va fer després de la polèmica que el seu anterior entrenador va mantenir amb el malaguanyat Manolo Preciado, que: “Mourinho és tolerant, respectuós i solidari. És a dir, que té els valors que tot madridista vol” (28-11-2010), per reforçar els excessos del portuguès, que exhibia tota mena de males maneres amb la impunitat que li donava el càrrec que ocupava a la banqueta blanca. Fer un flac favor al futbol és permetre que, en el partit següent al lamentable episodi de l'agressió del seu entrenador a Tito Vilanova, dels vomitoris del seu estadi hi pengés aquella vergonyant pancarta “Mou, tu dedo nos señala el camino” (24-08-2011), o que els ultres del seu equip acomiadessin l'entrenador portuguès lliurant-li una placa pels serveis prestats a la causa (1-6-2013). Fer un flac favor al futbol és denunciar jugadors d'un equip rival per suposats insults racistes, amb la sana intenció d'impedir que puguin jugar una final de la Champions, com el club que vostè presideix va fer amb Busquets aquell mes de maig del 2011; a més, ho van negar –com té per costum, perquè vostès no fan mai res mal fet; és la gran fal·làcia del señorío–, però la mateixa UEFA els va destapar la trampa amb un comunicat en què deia textualment: “La queixa presentada pel Real Madrid per abús racial contra Marcelo comès pel jugador del FC Barcelona Sergio Busquets ha estat desestimada” (16-5-2011). Fer un flac favor al futbol és tenir jugadors com Pepe a la seva plantilla... i deixem-ho aquí perquè l'espai se m'acaba.

Per cert, com creu vostè, senyor Pérez Rodríguez, que els llibres d'història definiran el monumental afer de la plataforma Castor, de l'empresa que vostè presideix? De flac favor... a tot un país, potser? Això és prepotència, sí senyor. I no ens ha d'estranyar que després surti l'il·luminat de torn parlant de l'“equipo de Dios y del mundo”. Com diria un castís: “semejante majadería” només podia sortir de la boqueta del tal Ramos.

La cova d'Alí Babà contra la merceria de vetes i fils. Molt preocupant. Bones festes!

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)