Opinió

El gran Lebowski

La vida de Ronnie Russell no es dibuixa només amb les bitlles. Ni de bon tros

L'any 2014 va acabar amb un so molt característic. El que genera l'impacte de la bola contra les bitlles. En el PBA Chamaleon Championship dels Estats Units, una de les competicions de referència a escala mundial, el polifacètic Ronnie Russel va aconseguir “la partida perfecta”. 12 strikes consecutis. 300 punts. És el 24è jugador a aconseguir-ho.

Ronnie Russell és tot un personatge. Com a jugador de bitlles, ha arribat a excel·lir després de molts anys a l'ombra de l'elit. Va aconseguir el seu primer títol després de 10 anys competint en el World Tour. Va ser la temporada passada, i des d'aleshores encadena èxits de manera consecutiva. Un altre triomf en el circuit mundial primer i la partida perfecta, el darrer.

Com a jugador professional, Russel s'ha embutxacat més de 300.000 euros en premis. És la recompensa d'un esport molt reconegut als Estats Units, on té un alt seguiment, de transmissions en directe i de gran audiència en prime time.

Però la vida de Russel no es dibuixa només amb les bitlles. Ni de bon tros. La seva passió per la música engloba l'altra cara de la seva personalitat. El
“Country Boy”, com el coneixen al circuit, és un apassionat compositor i cantant d'aquest estil musical i, sempre que pot, deixa de banda les bitlles, la bola i el calçat per agafar la guitarra i mirar de compondre alguna cançó.

Ronnie Russell no és el primer, i probablement tampoc serà l'últim, esportista d'alt nivell que compagina la competició amb un altre espai o hobby que l'ajuda a evadir-se de la pressió que li comporta excel·lir en el seu esport. En el cas del bowling, un esport especialment exigent en l'aspecte mental, en què la concentració sovint marca la diferència, el Country Boy ha aconseguit trobar en la música la seva via d'escapament.

Un recurs que ha convertit en imprescindible per seguir traient el màxim profit al seu talent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)