Opinió

El TAS i Eusebio

La sentència
del TAS era previsible. Ara cal demanar responsabilitats als directius

La sentència del TAS era previsible. Ara cal demanar responsabilitats als directius. No és acceptable rebre tal bufetada i ser tan sapastre sabent que t' havien avisat del que es feia malament i ningú va fer res per corregir-ho. Tant costava dur a la UEFA tots els expedients i currículums de les desenes de nanos que hi ha a la Masia i fer veure que el Barça no trafica amb éssers humans sinó que potencia joves per a un futur personal o esportiu millor? No podien ser Messi i Iniesta ambaixadors d'aital viatge? Ells, que són fruit de la Masia. Ara no val a fer-se la víctima, sinó a invertir més i millor en una escola de futbol que destil·la els valors màxims del Barça i feia que els seguidors de tot el món es morissin d'enveja sana amb el nostre projecte ara tacat per directius matussers.

De vegades hi ha gent que es mou més per la testosterona més primària que no pas per la intel·ligència i la reflexió. Eusebio està fent una tasca en el Barça per treure's el barret. I això no ve d'un dia, sinó d'algunes temporades.

Cap fred, decisions assenyades i continuar optant pels productes que aporta la Masia és el que cal fer davant d'aquesta sèrie de mals resultats del Barça B. Eusebio, sense fitxar res més que l'imprescindible per aconseguir el que el
planter per edat, físic i experiència no pot donar, ha fet pujar jugadors al primer equip i n'ha proporcionat al futbol a un nivell envejable. La defensa de moment sembla que no dóna la talla? Deixem que sigui Eusebio qui demani el que manca o que sigui ell qui faci la feina de fer madurar el defensor sòlid, ràpid i agressiu que, ara per ara, no troba.

L'examen a final de temporada, però per joc, actitud i projecte cal ser ferms en un projecte únic al món com és la Masia. Crec que resta molt per millorar, per això podem estar esperançats en no patir per no perdre la categoria i formar excel·lents jugadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció