Opinió

“«Que no estamos tan mal...»”

Luis Enrique busca l'onze ideal i l'hem d'ajudar a trobar-lo.
El futbol de base ja és una altra cosa...

El Barça és un club diferent. Ni millor ni pitjor que d'altres, però amb particularitats sorprenents. Semblava que el barcelonisme havia madurat després dels èxits de les darreres temporades, però la décima ha fet més mal del que ens pensàvem. La temporada encara està viva. El Barça té totes les possibilitats en la Champions, en la lliga i en la copa, i ja sembla que tothom tingui clar que no es guanyarà res...

És cert que hi ha hagut partits amb greus errades, però també ho és que el Barça va començar el curs sense poder jugar amb el gran fitxatge d'aquest curs, Luis Suárez; i amb Neymar recuperant-se de la lesió que es va fer en el mundial. Tampoc es tenia clar qui seria el porter titular, on jugaria Messi quan entrés Suárez a l'onze, quin rol tindria Rakitic... Tot això és el que es diu conjuntar un equip. Luis Enrique busca l'onze ideal i l'hem ajudar a trobar-lo. Es va guanyar un partit importantíssim contra el PSG i es va vèncer al Camp Nou l'Atlético de Madrid amb solvència. Per primer cop en tres anys estem veient que el Barça pot competir contra qualsevol. Si, a més, hi afegim que els equips de Luis Enrique sempre fan millor segona volta que primera, no entenc la negativitat que hi ha envers el primer equip. Encara es pot guanyar tot. N'estic convençut. Amb Messi al cent per cent com està ara, amb Neymar integradíssim i marcant diferències en cada partit i amb la resta de l'equip endollat, per què no? I si això passa? S'hauran convocat eleccions, decisió encertada; s'haurà destituït Zubi, decisió encertada. I s'hauran guanyat títols. Tant de bo. Siguem optimistes. Siempre positivo, nunca negativo.”

Una altra cosa és el futbol de base. El Barça B està fatal i el juvenil A està fent una temporada horrible. Tot el contrari que l'Espanyol, líder en la divisió d'honor. El juvenil B té també l'Espanyol llunyíssim, i el cadet A també està per sota dels periquitos. Si parlem de futbol de base, l'Espanyol passa la mà per la cara al Barça en totes les categories importants. Uns ho han fet molt bé, i els altres, molt malament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)