Opinió

Som i serem

Ja fa molt temps que treballem per veure com podem ajudar i quin projecte és el més adequat per al nostre club

En el meu últim article demanava al president Bartomeu la convocatòria d'eleccions anticipades per coherència democràtica i perquè el projecte que va heretar no havia funcionat. Aquell mateix dia vam rebre la notícia de l'avançament de les eleccions i la seva confirmació que s'hi presentaria. Gràcies Sr. Bartomeu per escoltar el soci i fer aquest pas que tant costa als màxims responsables. Ara tindrà l'oportunitat de presentar un projecte seu i defensar-lo davant el soci, amo del club.

Aquesta convocatòria d'eleccions és la conseqüència lògica d'un projecte que s'havia quedat sense el seu líder inicial, i si em permeteu, natural, i que en els últims temps havia creat diferències en el soci barcelonista i en la mateixa junta a causa de la quantitat de problemes, ensurts judicials i guerres internes, sense oblidar l'estructura esportiva i els resultats. Quan el projecte depèn tant d'una persona i aquesta, per les raons que siguin, ho deixa, normalment la cosa no acaba bé, i aquesta vegada no ha estat una excepció. Ara toca preparar el Barça dels pròxims anys, sense oblidar que hem d'acabar la temporada intentant guanyar-ho tot, cosa que el Madrid ja no podrà fer (no em podia estar de dir-ho).

I ara què? Què passarà fins a les eleccions? Qui serà el director esportiu fins a final de temporada? T'hi presentaràs? Hi aniràs amb algú? Qui s'hi presenta? Aquestes són algunes de les preguntes que em fan molts socis i simpatitzants del Barça. Sempre els dic el mateix, el que crec que s'hauria de fer per tal de donar resposta a aquestes qüestions. El primer de tot, i això hauria de ser un must en el full de ruta de les eleccions (i en general, sempre), aclarir el timming, és a dir el calendari final amb data definitiva. A partir d'aquest moment, podrem començar a veure la realitat del que ens envolta i estudiar els que volem ajudar el Barça a tornar a ser el club guanyador que, com a millor club del món, es mereix ser. Dit això, també hauríem de saber qui serà el director esportiu al més aviat possible, però entenc que amb una convocatòria d'eleccions a final de temporada és difícil trobar-ne un amb garanties. Però no ens podem demorar més. Em sembla que les decisions s'estan allargant molt, cosa que ja hem vist que és perjudicial per al Barça. Sr. Bartomeu, ara és el moment de parlar clar, de prendre decisions concretes i de donar respostes reals i en temps real. Aprofiti aquesta oportunitat i demostri el que pot fer i el que vol per al Barça.

Tots aquells que volem ajudar activament en la gestió del Barça ja fa molt temps que treballem per veure com podem ajudar i quin projecte és el més adequat per al nostre club. Ara arribarà el temps de veure les diverses opcions i escollir. Aprofitem aquesta ocasió per dedicar temps a estudiar els programes, els precandidats (passat i present) i les propostes de la directiva. Jo, per part meva, estic en plena bogeria de reunions i debats per tal de prendre la millor decisió per al Barça i el barcelonisme. Una vegada coneguem tots els termes reals d'aquestes eleccions hi direm la nostra. Visca el Barça!

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)