Opinió

L'home que no sap enfadar-se

Oi que si, per un dia, el to de Bartomeu fos el de Laporta avui molts barcelonistes anirien dient que hi ha una mà negra?

1 Llegint la interlocutòria d'imputació de set folis de Josep Maria Bartomeu és evident, molt evident, que la injustícia és gruixuda. Apostem que, després de la declaració, el jutge de l'Audiencia Nacional Pablo Ruz li retirarà la imputació?

2 Tot i això, no veure que el contracte de Neymar ha estat un nyap és un error. Ara bé, que la primera persona jurídica de l'Estat a ser imputada sigui el Barça com a empresa no és una terrible exageració tenint en compte que el Partit Popular no ho ha estat pel cas Bárcenas. No és bèstia?

3 Veig Bartomeu amb el Cuní i el Canut, i m'adono com de malament s'enfada el president del Barça. Oi que si, per un dia, per una hora, el to de Bartomeu hagués estat com el de Laporta avui molts barcelonistes anirien dient pel carrer que, efectivament, hi ha una mà negra?

4 La FIFA? Florentino Pérez? La Federació Espanyola de Futbol? L'Audiencia Nacional? L'LFP? La fiscalia general de l'Estat? Pablo Ruz? El Madrid? L'Estat? Qui és la mà negra? No caldria que el club donés una resposta assenyalant qui és el papus?

5 Carles Vilarrubí i Javier Faus diuen, ahir, el mateix a la mateixa hora: res de complot. És un missatge preparat? Resposta: probablement. La junta directiva té por que hi hagi represàlies judicials i/o esportives després de les declaracions del president del Barça.

6 Jaume Roures explica que hi ha contractes redactats, del final de l'època de Sandro Rosell a la presidència, entre Mediapro i el Barça perquè el club blaugrana continuï lligat a l'empresa catalana, i afirma que les dues ofertes (Mediapro i Telefónica) són molt similars. Llavors, quin problema hi ha perquè no s'hagi signat encara?

7 Sabíeu que Josep Maria Bartomeu, esgotat, emprenyat i disgustat ha decidit aquest cap de setmana fer descans i no viatjar a San Mamés amb el primer equip? Sabíeu que, en el cas extrem (avui gens probable) que l'actual president del Barça decidís fer marxa enrere i no presentar-se a les eleccions, des de dins de la junta es posiciona clarament el vicepresident de l'àrea social, Jordi Cardoner?

8 Observo Dani Alves en un vídeo amb l'actor porno Nacho Vidal. Seguim cap a bingo. Calia?

9 Per què fa la sensació general que la junta directiva mima molt poc Barça TV?

10 Entrevisto el jugador senegalès del Fiatc Joventut Sitapha Savané. Us ho creureu que no he entrevistat en la meva vida cap esportista amb un nivell de discurs polític i social com el d'aquest basquetbolista de mare alta funcionària de l'ONU i de pare exministre del Senegal?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)