Opinió

No vull ser rei

Debat sobre si Neymar ha de tornar a xutar un penal. Ho ha de fer? Oi tant! Leo Messi també n'ha fallat uns quants

1 Debat sobre si Neymar ha de tornar a xutar un penal. Ho ha de fer?
Oi tant! Leo Messi també n'ha fallat (uns quants) i no ha passat res. Per tant, sí, Neymar ha de tornar a xutar penals.

2 M'entusiasma el fenomen Kevin Roldán, que ha posat cap per avall durant tota una setmana el madridisme i Cristiano Ronaldo. Ell és el responsable de tot el merder? I tant. Un paio que fa gravacions i fotografies i les penja a les xarxes socials després que l'homenatjat hagi perdut 4 a 0 contra un dels eterns rivals, com és l'Atlético de Madrid, és que té el mateix pensament que un marcià.

3 Com Cristiano. Si organitza una festassa com aquesta pel seu trentè aniversari amb poca gent convidada, és incapaç de dir (vist el drama del 4 a 0) que, si us plau, no es facin fotos i/o vídeos, i encara menys penjar-les a les xarxes socials?

4 El pitjor no és la imatge dantesca de Cristiano Ronaldo cantant i ballant amb barret. ¿No és molt pitjor veure com un esportista acabat d'operar, James, va a una festa de matinada sense cap complex sabent, a més, que és després d'una golejada en contra?

5 Miro el calendari del passat... Com ha pogut canviar tant un equip i, de retruc, el club? Quin dia tot va quedar fet miques a Anoeta? El 4 de gener. Fa un mes i mig. De com un equip va canviar de dalt a baix.

6 És normal que una competició que vol ser seriosa, com la copa, té l'eliminatòria d'anada distanciada de la de tornada en quatre setmanes? I més quan els quarts i els vuitens de final s'han disputat a corre-cuita?

7 Tot fa presagiar una final catalana entre el Barça i l'Espanyol. Es comenta que es podria jugar a San Mamés. Acceptarà la Federació Espanyola de Futbol que una final catalana es jugui al País Basc?

8 Voldrà el rei Felip VI presidir un partit a Bilbao entre dos equips catalans? Mai voldria ser rei, però amb decisions com aquesta, encara menys.

9 Anava de debò Joan Collet quan va dir a RAC1 que aturaran la lliga si no es racionalitzen els pagaments dels drets de televisió? El que és una evidència és que el sistema no és just i que, fins i tot, el Barça ho entén. El Madrid, no.

10 Charly Rexach i Ariedo Braida acorden contracte amb el Barça fins al juny del 2016. És ètic fer un contracte d'un any i mig a dos membres d'una comissió tècnica sense saber qui guanyarà les eleccions d'aquest 2015?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)