Opinió

Bones intencions

No és fascinant que un entrenador d'un equip capdavanter com el Joventut recomani als jugadors mostrar les seves preferències polítiques?

1 Interessants reflexions de Salva Maldonado dijous al web de La Vanguardia. No us sembla fascinant que un entrenador d'un equip capdavanter com el Fiatc Joventut de Badalona recomani als seus jugadors mostrar públicament i sense embuts les seves preferències polítiques? No és una novetat admirable?

2 El Barça porta en aquesta copa ACB de bàsquet publicitat de Scholas Ocurrentes (com a agraïment a la visita papal al Vaticà). Això és demanar perdó per haver tret Unicef de la part frontal de la samarreta de l'equip de futbol?

3 Algú podria explicar (bàsicament el mateix jugador) els motius pels quals Éric Abidal ha decidit quedar-se en un equip tan estrany com l'Olympiacòs en lloc d'acceptar una oferta aparentment tan interessant i potent com la del Barça?

4 Gerard Piqué auxilia un home ferit després d'un accident entre una motocicleta i una camioneta a la confluència entre l'avinguda de la Diagonal i el carrer de Casanova de Barcelona. On és la notícia tot i la bona intenció del central del Barça?

5 Per cert, sabíeu que la persona que Piqué va auxiliar, que en l'accident es va trencar el cap del peroné i l'han hagut d'enguixar, és advocat i, tal com s'ha dit, seguidor de l'Espanyol?

6 Amb el nou contracte amb Telefónica, hi haurà Wi-Fi de franc al Camp Nou? Quants anys fa que es diu que l'estadi del Barça tindrà Wi-Fi? Serà aquesta la bona malgrat que la instal·lació és molt costosa?

7 Va dir Leo Messi dijous passat: “Des d'Anoeta hem canviat la nostra actitud.” Ah sí? No fotis! Messi és enorme fins i tot fent declaracions.

8 Escolto el president de l'ACB, Francisco Roca, a la mitja part del partit de quarts de final de la copa entre el Barça i el València, que diu a TVE: “A mi el que m'agradaria és que l'Herbalife Gran Canària fes un gran paper.” Això són declaracions lògiques tenint en compte que Las Palmas és la seu o, senzillament, són paraules impresentables per fer la rosca?

9 L'Espanyol, de nou empastifat per un afer de corrupció. En aquest cas, l'1-1 de la temporada passada a Cornellà-el Prat contra l'Osasuna. Pacte entre catalans i navarresos. Amb tots els respectes, quina credibilitat podem donar a aquesta presumpta compra si l'Osasuna va acabar baixant de categoria? Són tan rucs?

10 “Si Soldado marca em menjaré la meva pròpia merda”, va anunciar un tuitaire veient la sequera golejadora del futbolista espanyol al Tottenham. Soldado va marcar. Estem en espera del vídeo d'aquest bocamoll.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)