Opinió

Sergio García

Amb el teu gest has demostrat que els diners hi ha cops que no ho són tot

Qui t'hauria dit, quan vas aterrar a l'Espanyol, que amb el pas de les temporades et convertiries en el referent que ets ara mateix. Qui t'havia de dir que, amb l'etiqueta penjada de ser un dels fitxatges més cars de la història del club, això quedaria en un segon pla i que fins i tot els calés que en aquells moments es van pagar per tu, uns sis milions d'euros, la majoria dels aficionats els acabarien trobant ben invertits.

Qui s'hauria imaginat que, en només quatre temporades i mitja, passaries de ser un jugador xiulat i qüestionat pel teu rendiment el primer any a considerar-te ara indiscutible i tot un símbol del club.

I és que a mesura que han anat passant les temporades no només has enterrat tots els dubtes que podies haver generat sinó que has acabat sent lloat i venerat per tots els aficionats.

Segurament les condicions que ara exhibeixes damunt del terreny de joc ja les tenies, però a l'Espanyol les has acabat d'explotar. Has demostrat que no només ets un jugador capaç de fer gols sinó també de generar joc per a la resta de l'equip. Un jugador diferent, d'aquells que no en surten cada dia. Al club blanc-i-blau has trobat estabilitat, confiança i també la possibilitat de sentir-te important i un líder.

Ara, amb la decisió de no acceptar una oferta del futbol xinès que multiplicava per cinc el que guanyes actualment, t'has acabat de posar els aficionats periquitos a la butxaca. Dius que aquest no és moment d'abandonar el vaixell. Que aquí et trobes com a casa i feliç. I que després d'uns anys on els objectius i la il·lusió costaven de trobar ara has de gaudir del moment pel qual passeu. Potser també perquè saps que tot i tenir 31 anys encara et queda corda per temps i que marxar al país asiàtic, amb tots els respectes, suposaria desaparèixer del mapa futbolístic.

En tot cas, deixa'm dir-te que, tot i que la decisió de no marxar diu molt de tu i de la teva implicació amb l'Espanyol, crec que molta gent també hauria entès que haguessis acceptat una oferta com aquesta. Amb el teu gest, però, has demostrat que els diners són importants tot i que hi ha vegades que no ho són tot. I que trobar-te bé en un lloc i sentir-te valorat pot arribar a ser tan valuós com una proposta econòmica que és més que atractiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)