Opinió

Optimisme moderat

En tots els capítols més importants (per mal o per bé) de la història del Barça sempre apareix Carles Rexach

1 L'anormalitat va ser dissabte en el partit contra el Màlaga, però no seria el més normal veure que és molt poc probable que el Barça no marqui en cada partit que jugui? Amb una davantera amb Messi, Neymar i i Luis Suárez l'anomalia no és Màlaga i no Manchester?

2 Parlant de Manchester, per què hem de fer ara estranys debats sobre qui ha de llançar els penals? La resposta és simple: qui vulgui Leo Messi i, si és ell mateix, malgrat tot, millor.

3 Sabíeu que en el contracte de Manuel Pellegrini amb el Manchester s'especifica que no passa res (ni és motiu de destitució) quedar eliminat de la Champions pel Real Madrid, el Bayern de Munic o el Barça?

4 El sistema europeu agrada i, quan arriben partits d'alt nivell com el Manchester-Barça, la gent queda enganxada a la televisió. Sabíeu que gairebé la meitat de la gent que mirava la televisió a l'hora del partit de dimarts estaven veient el futbol, un total de més d'un milió sis-centes mil persones a Catalunya?

5 El misteri de la renovació de Dani Alves pel Barça. El dubte és qui ho negocia: Ariedo Braida, Charly Rexach, Javier Bordas, Jordi Mestre, el mateix president? No fa tot una sorollosa sensació de caos?

6 Us heu fixat que en tots els capítols més importants (per mal o per bé) de la història del Barça apareix sempre un personatge silenciosament sorollós que és Charly Rexach? Sempre surt a la foto dels grans fets de la història del Barça des dels anys setanta. Comproveu-ho.

7 Avui, en aquest estrany horari de les quatre de la tarda, Granada-Barça. Té el barcelonisme clar que aquesta tarda s'hi juga mitja lliga, a l'estadi de Los Carmenes?

8 Si us plau, mireu el vídeo viral El caloret, parit a partir de la barrabassada de discurs que va fer l'alcaldessa de València, Rita Barberá, per inaugurar la cremà. L'ha fet Ivan Lagarto, habitual company als escenaris del Berto Romero. En un moment del vídeo que es troba al Youtube apareix un espectador. Eh que és igual que Cesc Fàbregas? Fins i tot el mateix autor explicava que es va pensar realment que el jugador del Chelsea havia viatjat fins a València a les falles i per això l'hi va fer sortir.

9 Vaig fer una ganyota de raresa quan em van dir que Fernando Alonso quedava ingressat uns dies a l' Hospital General de Catalunya per precaució. Què li va passar exactament? És normal o hi ha un cert temor que li pugui tornar a passar tenint en compte l'esport que practica? Va ser realment un petit desmai i ara està recuperant part de memòria perduda?

10 Realment ens pensem que Alonso podrà tornar d'aquí quinze dies per debutar al mundial amb la seva nova escuderia? Perquè, no ho oblidem, que el que li ha passat al pilot d'Astúries no ha estat una lesió al turmell o un esquinç de menisc, ha estat un problema que li va fer perdre uns segons el coneixement.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)