Opinió

El Barça, líder

S'ha d'anar pas a pas, i dissabte contra l'Eibar
el Barça ha
de continuar líder

Queden dotze partits perquè s'acabi el campionat, i el Barça torna a ser primer aprofitant la derrota del Madrid a Bilbao. Dues ensopegades consecutives dels blancs han fet que ara els blaugrana els superin d'un punt. A més, el Barça és ara mateix l'equip més golejador i alhora el menys golejat del campionat. Messi continua batent rècords i definitivament sembla que ha aparegut el golejador Suárez, que diumenge va fer doblet, amb un primer gol amb l'exterior del peu dret, de gran nivell tècnic. Com està la lliga! Quan crèiem que la decebedora desfeta contra el Màlaga al Camp Nou podria tenir nefastes conseqüències, aquestes pèrdues de punts de l'exlíder, que ha tingut lesions importants, han coincidit amb una revifada d'un Barça que ara sembla imparable. El que sembla que ha perdut pistonada és l'Atlético de Madrid, però amb El Cholo d'entrenador, no es pot descartar per al títol. És cosa de dos, el campionat? L'any passat ho semblava, però els colchoneros van ser fidels a un estil de joc molt efectiu i merescudament en van ser campions, per la seva regularitat, fe i fam per guanyar.

Ara, s'ha d'anar pas a pas, i dissabte contra l'Eibar els blaugrana han de continuar líders, perquè ha costat molt agafar aquest privilegiat lloc. La setmana que ve serà important, perquè dimecres el Barça haurà de certificar el pas als quarts en la Champions eliminant el Manchester City. L'avantatge que té el Barça (1-2) el fa favorit, però els anglesos intentaran donar la sorpresa. Òbviament, hi haurà un desgast que el Madrid no tindrà, ja que juga aquesta setmana. A més, els blancs podrien recuperar, per al partit del 22 a l'estadi, homes tan importants com Modric i Sergio Ramos, en un matx que s'espera trepidant. Els dos tècnics dels equips que opten al títol han dit que la lliga es decidirà en l'últim partit. No sabem si tenen o no raó, però veient com van anar les coses l'any passat, tot és possible. Ara el que interessa és vèncer l'Eibar, equip que el 2015 no sap què és guanyar, però a Ipurua el Barça haurà de lluitar amb tot el que té, que és molt, per vèncer i continuar líder.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)