Opinió

Ginseng patrocina Bartomeu

És evident que s'equivoca qui pensa que això ho fa amb vista a les eleccions. Ell ja fa dies que va demanar ‘fair play'

La setmana del president del Barcelona és de traca i mocador. Fa enveja. Sana, eh! Als 52 anys està demostrant un meravellós estat de forma digne del futbolista més fort de Luis Enrique.

Dilluns al matí va presentar al costat de Johan Cruyff el projecte Pati 14 que ha impulsat la fundació de l'exjugador, exentrenador i expresident d'honor del Barça. S'equivoca qui pensa que l'objectiu de l'acte per a Bartomeu era fer la foto de la pau. Ell, Barto, no formava part de la junta que va maltractar Cruyff, així que tot perfecte. Ni Berti Vogts, Pepe Carrete i Goyo Benito junts l'havien marcat amb més intensitat! Per cert, en aquest acte –a diferència de tota la resta–, no es va permetre que s'hi exercís el periodisme. Com a mínim, curiós. Que potser no interessava escoltar la resposta de Cruyff a alguna pregunta punyent d'algun periodista desviat del camí de la veritat?

Dilluns a la tarda, el president es va reunir amb les seccions amateurs per fer l'acte de presentació dels esportistes de rugbi, hoquei sobre herba i sobre gel, volei, patinatge artístic, bàsquet femení i bàsquet en cadira de rodes. Presentació de les plantilles al març? Tenia entès que aquestes coses es feien a principi de temporada! S'equivoca qui pensa que Bartomeu volia una altra foto amable i multitudinària amb uns esportistes eternament oblidats pel mateix club.

Dimarts va presentar el llibre del projecte Joc net de la fundació del club al costat de l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias. Va ser l'única bona notícia del dia, ja que la fiscalia va desestimar el trasllat del cas Neymar a Barcelona i la Banca Privada d'Andorra del seu directiu Ramon Cierco va ser intervinguda per part de l'autoritat financera del país després de la denúncia del Departament del Tresor dels EUA, que acusa la BPA de blanqueig de diners provinents d'organitzacions criminals internacionals. El nom del Barça, un cop més, enmig.

Dimarts al vespre va veure (i, segur, que en va gaudir) la derrota del Real Madrid contra el Schalke en la lliga de campions. Cada partit perdut per l'etern rival és aire fresc per a Bartomeu, que necessita els èxits de l'equip per fer un pas més cap a ser elegit. Amb els títols i la feina del tàndem Braida-Rexach, el projecte de Bartomeu surt reforçat.

Dimecres, en canvi, no va ser un bon dia. Detall lleig del vestidor amb el seu president. Messi, Neymar, Suárez i companyia van dinar plegats una barbacoa a la Masia per celebrar el vint-i-setè aniversari de Rakitic, la propera paternitat de Bartra i la renovació de Sergio que, per cert, va ser qui es va rascar la butxaca. No el van convidar. Aquesta foto era important. Què es pensen aquests nois! A la propera ho haurà de lligar millor…

Ahir dijous, el president va iniciar un innocent tour per les penyes catalanes. És evident que s'equivoca qui pensa que això ho fa amb vista a les eleccions. Ell ja fa dies que va demanar fair-play als candidats i, per tant, simplement hi va per interessar-se per l'estat de salut de les famílies dels penyistes i a fer turisme. Ahir, Amposta. Avui, Manresa. I en els propers dies, Vilafranca, Tremp i Torroella de Montgrí.

I enmig del frenesí, l'enquesta de Catalunya Ràdio que dóna a Jan Laporta una intenció de vot del soci del Barça del 50,7%; Bartomeu reuniria el 27,1% i Agustí Benedito, el 13,4%. Atenció botigues de ginseng de Catalunya: agafeu provisions que aviat tindreu una visita
il·lustre!

L'Espe i el Pepe

Vots rancis a canvi de porqueria. Personatges com Aguirre i Bono són necessaris. Ànims! Creu de Sant Jordi per a ells. Tenim pressa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)