Opinió

Nous objectius

L'Espanyol s'ha de marcar de manera imminent nous reptes per no deixar-se arrossegar per la depressió col·lectiva

Després de quedar fora de la copa del Rei, l'Espanyol s'ha de marcar de manera imminent nous reptes per no deixar-se arrossegar per la depressió col·lectiva que afecta l'entorn. Ara és el moment en què des de l'àrea esportiva s'han de marcar amb determinació els objectius en aquest tram final de temporada, que han de ser més ambiciosos que l'estricta salvació. Per complicat que sembli, l'equip s'ha de fixar la setena plaça de la lliga, que a hores d'ara està a nou punts de distància, com a fita a assolir.

Aquesta referència s'ha d'enfocar, no tant pel premi de jugar competició europea la temporada vinent, que també, sinó per estimular un equip que es pot desinflar i fer oblidar el que s'ha aconseguit aquest any. Els efectes d'un nou desencís podrien ser molt nocius per a un club que ja massa anys que desmotiva els seus seguidors. L'aposta d'enguany ha funcionat i segueix funcionant per sobre de les expectatives mínimes. Un projecte com el d'aquesta temporada, associat a la identitat dels professionals amb el club i amb un pressupost esportiu baix, esta resultant efectiu i cal reforçar-lo.

Qui pensi que la visita de l'Atlético de Madrid aquesta tarda al Power8 no arriba en un bon moment, crec que s'equivoca. La possibilitat de guanyar els colchoneros pot revitalitzar l'entorn i alhora enviar el missatge que l'Espanyol encara té coses a dir aquesta temporada. Tres punts més haurien de permetre a l'equip deixar de mirar el retrovisor quan encara quedarien onze jornades per disputar-se. No ens poden caure els mites per un mal partit. Kiko, Sergio, Víctor Sánchez i companyia segueixen sent els referents de l'afició, i els joves Pau, Duarte, Jordan i Jairo han ajudat a fer el camí i són el futur del club.

Mirant la temporada en positiu, segur que tot el que es vagi cuinant, cada punt, cada victòria, cada gol i cada debut, farà més fort un club que no es pot permetre ni un segon més de lamentacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)