Opinió

El circ de l'‘oncle' Bernie

Què ens espera en
els propers grans premis?
Iron Man obrint
les ampolles de cava?

Bernie Ecclestone és per als esports de motor el mateix que Hugh Hefner per a la indústria de l'entreteniment. Ha convertit la fórmula 1 en un circ misogin d'hostesses que fan passadissos per aplaudir tot somrient els pilots i l'ha omplert de luxe tronat a l'estil Las Vegas.

Ecclestone sap que això de la fórmula 1 té més d'espectacle que d'esport, per això està preocupat, perquè la piràmide d'edat dels fanàtics de la F-1 s'està aprimant per la base. Massa adults i poc jovent, diuen els assessors de màrqueting de l'oncle Bernie. Per això es va empescar unes entrevistes de pa sucat amb oli que velles glòries dels circuits feien als guanyadors al mateix podi. Així, vam poder veure Jackie Stewart, per exemple, micròfon en mà al costat dels triomfadors. Es veu que els resultats de la iniciativa no van ser espectaculars, per la qual cosa aquest 2015 l'oncle Bernie ha decidit posar tota la carn a la graella. En el primer gran premi de la temporada, disputat ahir a Austràlia, vam veure un reguitzell de banderes i els pilots formats abans de pujar als cotxes, i qui va conduir les entrevistes va ser... Arnold Schwarzenegger. “#WTF?” es podia llegir en centenars de piulades a Twitter. “És Terminator!” va exclamar atònit el vencedor de la cursa, Lewis Hamilton, en veure'l aparèixer al podi, disposat a fer les entrevistes. “Pensava que eres més alt”, li va dir el campió, tot i que la laca del pentinat de l'actor feia que guanyés uns quants centímetres. “És que no m'he posat els tacons alts”, va respondre Terminator. Esperpèntic.

L'oncle Bernie ha posat el llistó alt. Què ens espera en els propers grans premis? Iron Man obrint les ampolles de cava? Spiderman reemplaçant Fernando Alonso al volant del McLaren? Ai, si Fangio, Ascari i Farina aixequessin el cap!

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)