Opinió

El delator penedit

Al Barça, volem esport i ciutadania, el lema de Sunyol

Hom diu que el denunciant del cas Neymar està penedit de la delació. S'afirma que no es deixa veure i s'amaga de la societat. Que està sorprès d'allò més en veure la imputació al Barça, això és, als més de 120.000 socis afectats, l'amenaça de multa i la petició d'anys de presó per a Bartomeu i Rossell.

Qui es posa al servei dels opressors n'acaba penedit. Els botiflers de Felip V de Borbó, si no van apropiar-se de terres dels austriacistes o van exercir càrrecs del nou estat centralista i ja corrupte, van lamentar la resta de la seva vida la supressió de la Generalitat i totes, sense excepció, les institucions de Catalunya.

La immensa majoria dels qui van col·laborar amb el franquisme signant declaracions i denúncies van malviure amb la seva consciència fins a la fi dels seus dies en veure que havien estat els qui havien posat la bala ideològica a les posteriors execucions i assassinats franquistes.

Que serveixi de lliçó en el món de l'esport, ara tan amenaçat pel govern del PP. Qui sigui delator en els moments presents a l'Estat espanyol que no esperi la lluita per la veritat ni la justícia, sinó voler afeblir-nos com a nació que vol ser independent en el conjunt dels països lliures d'Europa.

No és innocent dur l'acusació del cas Neymar a l'Audiencia Nacional a Madrid, actuar a la seu del sindicat d'extrema dreta Manos Limpias i fer la gara-gara a tot el sistema espanyol. Mai en cap declaració, el presumpte innocent denunciant no ha demanat que s'investigui el fosc cas del fitxatge de Cristiano o els més foscos diners de les operacions de Florentino, l'empresari pur de l'operació Castor, per a escarni dels nostres diners que ens prenen i dels d'ell que se li regalen a l'avançada. Un home de futbol tan i tan pur que té por escènica nega un possible triomf del Barça a la copa a Chamartín.

Al Barça, volem esport i ciutadania, el lema de Sunyol, ni delators, ni Torquemades. Justícia de debò.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)