Opinió

Dissabte d'apostes

Luis Enrique va esbroncar Neymar per l'afer de Sevilla, i es veu que d'una manera molt contundent i davant de tota la plantilla

1 Magnífic resultat del Barça de Luis Enrique a París. Importantíssim i clau el partit d'aquesta tarda al Camp Nou contra el València. El Barça, ben viu i molt ben situat per guanyar la lliga, per ser semifinalista de la Champions i per aixecar la copa del Rei, però apostem sobre la continuïtat de Luis Enrique com a entrenador del Barça? Aposto que no, que no continuarà.

2 Sabíeu que l'entrenador del Barça va esbroncar, i es veu que d'una manera molt contundent, Neymar davant de tota la plantilla després de la intolerable reacció del brasiler quan va ser substituït dissabte passat a Sevilla?

3 Molts donen Dani Alves per liquidat a can Barça de cara a la temporada que ve. Apostem sobre la renovació del lateral brasiler pel club blaugrana? Aposto que sí, que renovarà per una o dues temporades.

4 Treball de camp. Quants partits ha jugat el Barça com a visitant amb la samarreta blaugrana? Molt pocs. Sabíeu que això no és un tema de Nike, sinó que, per exemple, quan el Barça va comunicar que volia vestir de blaugrana a Sevilla, l'àrbitre va dir que no perquè es confonien els mitjons dels dos equips? Sabeu que això cada cop és més habitual? És el que també li passa al Real Madrid, que, molts cops, per decisió dels àrbitres ha de jugar de negre fora de casa.

5 Que cruel que és girar la vista enrere. Recordeu quan a començament de temporada hi va haver debats i tertúlies sobre si s'havia de renovar o no el jove Munir? Recordeu que va anar amb la selecció espanyola de Vicente del Bosque? Oblidat. Quina crueltat per al noi.

6 Al·lucino quan ahir al migdia llegeixo al web del Marca un titular que diu: “A última hora es declara d'alt risc el Deportivo- Atlético.” El partit d'avui, tenint en compte que en el matx de la primera volta va morir un seguidor del Dépor llançat al Manzanares per un grup de colchoneros ha de ser declarat d'alt risc a última hora? No ho hauria d'haver estat l'endemà dels incidents? Però què fa aquesta comissió antiviolència?

7 Cal que Deulofeu i Iago Aspas mostrin el seu enuig a Twitter per no haver jugat amb el Sevilla en l'Europa League? Cal que Deulofeu acabi el seu missatge –“Lo que no te mata te hace más fuerte”– amb un “Arriba!” que fa molt lleig?

8 Als qui tenen tendència a assassinar metafòricament qualsevol moviment de Pep Guardiola es podrien llegir el Herr Pep del Martí Perarnau per veure com han funcionat fins ara els serveis mèdics del Bayern de Munic? Sabeu que no hi ha ni un sol metge en els entrenament de l'equip bavarès?

9 Els Mossos intervenen 43 carnets de socis del Barça dedicats a la revenda amb tres homes que viuen a Madrid i que es dediquen a aquest comerç. Però, algú ha fet un volt per la rodalia del Camp Nou abans d'un partit? Des de fa dècades revenen entrades amb una facilitat que fa esgarrifar.

10 Llegeixo que Jordi Garcia-Soler, en el seu llibre Nicolau Casaus, ugetista i culer, presentat ahir, afirma que l'exvicepresident del Barça mai va estar condemnat a mort com sempre se'ns ha dit. Manipulació de la història? Per part de qui?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)