Editorial

L'EDITORIAL

El Barça pateix però avança cap al títol de lliga

El Barça va saber patir contra el València per defensar una victòria que suposa un pas important en la consecució de la lliga

El Barça va fer ahir un pas important cap a la consecució del títol de lliga. L'ínfima distància del Real Madrid no permet assegurar absolutament res a sis jornades del final, però el partit contra el València era un escull de màxim nivell, com de fet es va demostrar amb la intensa actuació dels valencians. Però els de Luis Enrique van saber patir i gràcies a un gran Bravo, que fins i tot va aturar un penal que podia haver estat decisiu en el resultat, van aconseguir defensar, amb ungles i dents, la preuada renda del gol marcat per Luis Suárez només de començar el matx. Finalment Messi va arrodonir el marcador amb un segon gol d'oportunitat en l'últim segon de partit, però la principal conclusió del partit d'ahir és que aquest Barça està en condicions de guanyar el triplet, però haurà de lluitar de valent i augmentar la concentració en cadascun dels pròxims partits. L'equip va tenir massa problemes en aquest sentit en l'aspecte defensiu, i especialment en la primera part no va poder dominar el joc malgrat el matiner gol del crac uruguaià, mentre el València forçava una pressió asfixiant i aprofitava els excessius errors en les passades dels de Luis Enrique per intentar igualar el marcador. Al final, el Barça suma tres punts fonamentals per mantenir un lideratge que cal esperar pugui defensar amb més autoritat, però sense oblidar que saber patir també és de campions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)