Opinió

La samarreta

En un derbi contra l'Espanyol s'han de mantenir sempre els colors blau i grana

En la reunió del senat blaugrana del dijous 30 d'abril, la majoria de temes que van sorgir en el torn obert d'intervencions, van ser recollits en el Hat-trick Barça de TV3 de diumenge. El president Bartomeu, amb algun petit matís, va contestar el mateix als socis que a la televisió. I un tema recurrent de la reunió va ser la preocupació per la samarreta. En primer lloc, per què no es llueix, si es pot, en camp contrari. En la resposta no es va parlar de condicionants arbitrals, que hi són, ni televisius, però sí del tracte que Nike, que aporta molts diners al club, demana per als segons equipaments. El president va admetre que el dia del partit contra l'Espanyol sí que van badar, ja que en un derbi ciutadà com aquest, s'han de mantenir sempre els colors blaugrana. Un dels darrers socis a prendre la paraula va dramatitzar l'impacte de veure les franges blaugrana horitzontals a la samarreta. El president, que no contesta quasi mai de manera directa, ho fa amb arguments que, de fet, amaguen l'ou. En aquest cas va dir que Nike no havia fet encara la proposta definitiva, però que potser hi hauria sorpreses, ja que el Barça era un club valent que apostava sovint per la innovació. En aquest cas, en qüestió d'innovació, ja se'ns ha avançat el Llagostera, que les du així. Vaja innovació! I com a més arguments, a part de l'article quasi monogràfic dedicat al tema, que vam publicar amb el títol de “Què s'han cregut?” l'11 de desembre passat, què diríem si de cop a la bandera amb les barres horitzontals de Catalunya, apareguessin les quatre barres en vertical? Altra cosa és en pendons o samarretes que propicien la verticalitat. Doncs sí, a part que les franges horitzontals ens recordarien, a més del Llagostera, l'Sporting de Lisboa, tant el d'ara com el dels temps heroics de Peyroteo. No podem canviar perquè sí tant la imatge.
La renovació d'Alves i Luis Enrique és un altre tema que va sortir. La veritat és que si volen seguir o no, dependrà en part de la junta que surti de les eleccions i del secretari tècnic de la temporada vinent. En canvi, el president va dir que al primer li han fet una oferta que dubten que qualsevol altre club pugui millorar i que al segon, que compta amb la satisfacció del soci, no cal plantejar-li ara, ja que encara té un any més de contracte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)